XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Olga Verbițchi bifează succes după succes. Câştigătoarea sezonulului 6 X Factor a filmat videoclip cu Ștefan Iancu, actorul din pelicula "Un pas în urma serafimilor"

 
+3 click pentru
galerie

Olga Verbitțchi, câştigătoarea X Factor 2016, și-a serbat ziua de naștere filmând un nou videoclip, alături de actorul Ștefan Iancu. Artista va lansa în curând piesa “Oameni”.

Olga a filmat pe malul mării un nou videoclip, ce va promova următorul ei single - “Oameni”. La filmări, l-a avut ca partener pe Ștefan Iancu, tânărul actor ce joacă rolul principal în pelicula “Un pas în urma serafimilor”.

“Mi-a plăcut maxim la filmări, în primul rând, pentru că după 9 ani, am văzut din nou marea, i-am ascultat piesele cântate de valuri și am reușit să mă simt altfel. Am avut în spate o echipă minunată, care mi-a făcut ziua mai specială decât mi-aș fi dorit vreodată. Am cunoscut oameni noi și m-am revăzut cu oameni cunoscuți. A fost foarte frumos”, a declarat Olga Verbitchi, conform InfoMusic.ro.

Născută în Chișinău, Olga Verbițchi este câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor, dar și a concursului MusicForKids Internaţional Festival. În 2017, Olga a lansat “Prietena ta”, primul single din carieră, o poveste de dragoste inocentă și adolescentină, ce a adunat multe reacții pozitive în mediul online. A urmat single-ul “Pagini albe”, primul featuring al artistei, alături de Kio. La începutul anului a colaborat cu DJ Sava pentru “Coco Bongo”, o piesă de vară, cu un videoclip filmat în Cancun.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI