Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Tanarul asta chiar are curaj! Uite ce a facut pe scena X Factor din Marea Britanie!

George Gerasimou nu este la prima sa aparitie la X Factor. In 2009, s-a prezentat la auditiile X Factor din UK alaturi de colegii sai din trupa Triple Trouble, insa nu a reusit sa impresioneze juriul asa ca George si-a luat soarta in propriile maini si a revenit pe scena X Factor, de aceasta data singur. Din pacate, prestatia sa a fost mult sub asteptarile juratilor, de la care nu a primit niciun raspuns favorabil. Ca urmare, tanarul nu s-a sfiit sa le arate acestora degetul mijlociu, ba chiar sa se apropie amenintator de ei.

A vrut sa isi incerce din nou norocul la X Factor, insa nu a facut decat sa o dea in bara din nou. Dupa ce in urma cu doi ani, alaturi de colegii sai din trupa Triple Trouble, a fost fluierat de intreaga sala, George Gerasimou a revenit la auditiile X Factor din UK. Norocul insa nu i-a suras nici de aceasta data, astfel ca in timpul interpretarii sale juratii nu conteneau sa se intrebe ce cauta acest tanar la un astfel de concurs.

Suparat nevoie mare de reactia juratilor, care nu l-au lasat sa isi termine piesa, George le-a aratat fara sfiala degetul mijlociu. Ba mai mult, a facut si cativa pasi amenintatori inspre juriu, insa interventia echipei a fost prompta si tanarul a fost scos de pe scena.

Iata cum a reactionat Cheloo la aceasta prestatie,in studioul Acces Direct!"Ce faci daca ai in fata un astfel de concurent?", a intrebat Simona Gherghe."Alergi dupa el in culise si ii dai un spit. E foarte clar, omul este retard, dar are atitudine. Aplauze pentru retarzii cu atitudine!", a punctat Cheloo, in stilul caracteristic.

La sfarsitul acestei luni, Delia va porni impreuna cu ceilalti doi colegi ai sai, Dan Bittman si Cheloo, in cautarea factorului X. Pe 25 si 26 iulie, juriul X Factor le da intalnire ardelenilor, la Casa de Cultura a Studentilor, locul in care vor urca pe scena o parte dintre cei care aspira la o cariera in muzica si la marele premiu in valoare de 200.000 de euro. Dupa Cluj, juriul X Factor pleaca la Iasi unde se va afla pe 30 si 31 iulie, pentru ca auditiile cu juriul sa se incheie la inceputul lunii august la Bucuresti.

[nggallery id=9]

Video