Antena Căutare

Visul american se poate implini la X Factor Romania? O new-yorkeza get-beget pariaza pe asta!

E fresh, “relaxed” si evident, nu s-a nascut in Romania. Andreea Teja vine chiar din orasul favorit al lui Sinatra, New Yoooork! Ce cauta aici? A venit sa o vada pe "maie"!

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml>

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

"Maie", asa ii spune Andreea bunicii sale, stabilita in Constanta, de unde sunt si parintii ei. In fiecare vara, de 20 de ani, tanara vine in tara pentru a-si vedea rudele. Asa a invatat Andreea , in timp, sa faca goblenuri iar bunica, sa gateasca pancakes.

Cat despre New York… este orasul care i-a urat bun-venit romancei noastre, dar si cel ticsit de “artisti, oameni care vor sa reuseasca…e foarte greu”. Andreea este una dintre putinele persoane care nu fug de tara peste ocean ci se intorc cu mandrie la ai sai, pentru ca a invatat de mica ce inseamna “familia si valorile”.

Pe scena X Factor, new-yorkeza intra relaxata, cu un zambet luminos si priveste juriul drept in ochi. Cheloo simte de la distanta ca are ceva special: “Yuhuu! Aveti un zambet spectaculos!”. Andreea nu se fastaceste in fata complimentului neasteptat -  probabil pentru ca nu are habar de reputatia lui Cheloo printre concurenti.

Dintr-o intrebare in alta, juratii descopera ca fata a venit din New York City, ca strainii nu au vazut factorul X la ea atunci cand a mers in emisiune, dar ca, in ciuda acestui lucru, are propriile piese, ba chiar si o colaborare cu un castigator de premiu Grammy.

Accentul nativ se simte de la primul vers al melodiei alese, “Halo”. Canta natural, fara graba, modifica pe ici-colo piesa, pentru a se potrivi timbrului ei si per total, demonstreaza ca are “know-how”.

Juratii zambesc – are alura de star. “Mi-e si frica sa zic NU, ca americanii ne bombardeaza!”, glumeste Bittman, dupa ce Delia i-a facut semn ca auditia a luat sfarsit. Pe accent american, juratul remarca frumusetea naturala a concurentei: “Zambet tonic, fata luminoasa, dinti frumosi”.

Cheloo il completeaza: “Yeah, whatever. Votul meu este da, ai cantat exemplar!”. Delia nu are niciun dubiu: “Si mie mi-a placut. A fost sensibil, esti relaxata, nu ai emotii, ai venit cu aerul ala..”. Juriul parca ar da un DA la unison dar viitorul Andreei este incert… oare va ramane pana la sfarsitul emisiunii cu ei? “Daca ma vreti, aici raman!”. Pai asa sa fie: 3 de DA!

Casnica, dar cu teluri inalte: vrea sa duca muzica buna mai departe, insa juriul o desfiinteaza!... Vruum, vruuum... Politistul care se desCATUSEaza pe motor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x