XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Weekend de poveste pentru DELIA. Jurata X Factor a fost naşă, din nou, iar imaginile sunt de vis: "Îmi place meseria asta, deşi nu ştiu niciodată ce am de făcut"

 

Niciodată nu e la fel! Iar show-urile ei sunt o explozie de culoare şi de talent. Delia a acordat pentru ANTENA STARS un interviu în exclusivitate şi a dezvăluit cât de greu este să fii artist în zilele noastre.

"Am fost naşă, a fost onorant, îmi place această meserie. Niciodată nu ştiu ce am de făcut că naşa, dar îmi place. Mi se pare drăguţ să fii părinte spiritual. A fost foarte solicitant pentru mine pentru că nu am dormit  deloc.De la concert am plecat direct la Milano, apoi la Como. Vara e o perioadă aglomerată pentru artişti. Uneori e foarte greu, dar asta este situaţia", a povestit Delia. 

PE DELIA O VEŢI PUTEA VEDEA ÎN CEL DE-AL OPTULEA SEZON X FACTOR, CARE VA ÎNCEPE ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ, LA ANTENA 1! 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI