XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Ce are ea și n-au ceilalți? O întrebare la care Delia a răspuns perfect: „E altfel, își marchează teritoriul. Bella are ceva special!”

 

Cuvintele par prea mici pentru prezentatori și pentru jurați atunci când vine vorba de descrierea Bellei Santiago. Delia pare să o cunoască cel mai bine, mentorul concurentei explicând unde este secretul frumoasei filipineze.

Pentru a doua parte a Semifinalei, Bella a ales „Hora din Moldova” pentru a ajunge la inimile celor care vor vota. Cu siguranță a luat decizia corectă pentru că momentul i-a impresionat pe jurați, care nu s-au sfiit să o gratuleze cu cele mai frumoase cuvinte: „Când apari pe scenă e o explozie. Se aprinde fitilul și totul ia foc în jurul tău”, a punctat Bănică.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI