Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

XFactor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Semifinala X Factor, un test de rezistență pentru emoțiile noastre. Se știu finalistii seonului al optulea!

Jurații ”X Factor” și cei opt concurenți ai lor s-au pregătit temeinic pentru cea de-a doua gală live din acest sezon, iar beneficiarii au fost telespectatorii, care au avut parte de un episod special al talent show-ului difuzat de Antena 1

Jurații ”X Factor” și cei opt concurenți ai lor s-au pregătit temeinic pentru cea de-a doua gală live din acest sezon, iar beneficiarii au fost telespectatorii, care au avut parte de un episod special al talent show-ului difuzat de Antena 1.

Ioana Bulgaru e o mână de om, dar atunci când începe să cânte umple scena. Zvârluga din echipa lui Ștefan Bănică a început seara într-un mod fabulos.

Copilul-minune al actualei ediții X Factor pornește marea bătălie a serii: „Știam că ne vei pregăti ceva senzațional”

Emoțiile nu s-au simțit deloc pe scenă, iar Cristian Sanda a dovedit, dacă mai era nevoie, că-și merită cu prisosință locul printre cei care se luptă cu șanse egale la cucerirea marelui premiu X FActor, în valoare de 100.000 de euro.

Publicul îl adoră, dar de data asta miza e uriașă! Cristian Sanda l-a făcut pe Carla's să recunoască: „Am vărsat multe lacrimi pe melodia asta!”

De fiecare dată când a apărut pe scena X Factor, Bella Santiago a fost impresionantă, iar mulți dintre fanii emisiunii o văd ca fiind una dintre marile favorite ale actualului sezon.

Bellissima Bella! Forță, voce și mult suflet. Trei calități care au dus-o pe eleva Deliei aproape de inimile oamenilor: „Eu cred că ea va câștiga X Factor!”

Mihaela Runceanu a făcut din piesa aleasă de Doinița pentru Semifinală una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din istoria muzicii românești, iar Doinița Ionița a reușit să o ducă mai departe cu o interpretare fascinantă!

A fost viitorul star și acum bate la porțile Marii Finale X Factor. Doinița Ioniță a fost minunată: „Eu te-am crezut sută la sută”

Iuliana a trecut cu brio peste momentul de slăbiciune din culise și odată ajunsă în fața publicului s-a dezlănțuit nebunia. Piesa aleasă pentru această seară a fost perfectă, iar reacția juriului pe măsura eforturilor.

X Factor, locul în care minunile se întâmplă. Iuliana Dobre și Vox au intrat pe scenă și au... incendiat scena cu „Focul” Laurei Stoica!

Nivelul semifinalei X Factor din acest an este unul fabulos. Cristina Vasopol este încă una dintre pretendentele la marele premiu pus în joc, iar interpretarea sa anunță o bătălie epică în această seară cu adevărat impresionantă.

Semifinală de top! Cristina Vasopol a fost fără cusur într-o seară de colecție: „Nu mă mai satur de tine. Ești perfectă”

Prima parte a Semifinalei X Factor s-a încheiat cu o nouă prestație de ținut minte. Cel de-al doilea concurent din echipa lui Carla's Dreams este Cristian Moldovan, iar alegerea sa pentru a merge în Finală a fost una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din ultimii 30 de ani.

Prima parte a Semifinalei se încheie apoteotic! „Ultimul cartuș” al lui Carla's frânge inimile domnișoarelor cu „Always” de la Bon Jovi

După opt momente magice, încep emoțiile. Voturile publicului decid concurenții care vor merge în partea a doua Semifinalei. În lupta pentru calificarea în Finală au rămas: Bella Santiago, Cristina Vasopol, Cristian Moldovan, Doinița Ioniță, Cristian Sanda și Ioana Bulgaru, în vreme ce Vox și Alex Stremițeanu părăsesc întrecerea.

Tensiunea atinge cote maxime! Primii eliminați din Semifinală. Ei părăsesc cursa după voturile publicului!

După o seară absolut fabuloasă, publicul a decis. Marii finaliști X Factor 2018 sunt: Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

Decizia! Ei sunt MARII FINALIȘTI ai celui de-al optulea sezon X Factor!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro