Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Decizia! Ei sunt MARII FINALIȘTI ai celui de-al optulea sezon X Factor!

După o seară absolut fabuloasă, publicul a decis. Marii finaliști X Factor 2018 sunt: Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

După o seară absolut fabuloasă, publicul a decis. Marii finaliști X Factor 2018 sunt: Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

Voturile au trimis cele patru voci în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, care va fi acordat săptămâna viitoare în ultimul act al unui sezon impresionant.

Cristina Vasopol și Cristian Sanda au fost concurenții care nu au primit suficiente voturi pentru a cânta în ultimul act al concursului, dar vor rămâne în inimile oamenilor pentru felul în care au cântat pe tot parcursul emisiunii.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro