Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Surpriză de proporții în semifinala iUmor! Jurații i-au făcut o surpriză lui Mr. Bean, chiar de ziua lui!

Juraţii de la iUmor iubesc să le facă surprize concurenţilor! Unul dintre cei care au avut parte de un moment special a fost Mr Bean.

Mr. Bean si-a serbat ziua de nastere in semifinala iUmor

O apariție de senzație în platoul iUmor i-a făcut pe jurați să părsească scaunul și să vină în culise pentru a-i transmite cele mai frumoase gânduri, dar și un cadou, chiar lui Mr. Bean!

Jovial și plin de haz, Mr. Bean a ascultat plin de entuziasm cântecele și urările de bine din partea juraților. Măgulit de situație a zâmbit galeș și copilăros tuturor care îl priveau cu entuziasm.

La venerabila vârstă de 46 de ani, Mr. Bean a primit, în platoul iUmor, un tort și multă dragoste din partea oamenilor care fac ca această emisiune să fie una excepțională!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!