Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveală Bianca Giurcă despre despărțirea de Marius Moise: „Am fost...”

Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveală detalii neștiute despre perioada în care s-a despărțit de Marius Moise. Se pare că tânăra a trecut prin momente cumplite după separarea de fostul iubit.

Colaj cu Bianca Moise în trei ipostaze diferite alături de Marius Moise la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, a scos la iveală detalii neștiute despre perioada în care s-a despărțit de Marius Moise | Antena 1

Bianca Giurcă și Marius Moise au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7. Cei doi au venit în Thailanda pentru a-și testa și consolida relația, fără să se gândească vreo secundă la despărțire.

Încă din primele ediții ale reality show-ului, fostul concurent a dezvăluit că Oana Monea este ispita lui favorită. Mai mult, bărbatul și-a petrecut o mare parte a timpului de pe insulă alături de frumoasa blondină.

După câteva zile în care au discutat și au ieșit la date-uri împreună, Marius Moise a decis să facă pasul către infidelitate. Camerele de filmat l-au surprins în timp ce se săruta pasional cu ispita feminină.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum l-a filmat Bianca Giurcă pe Marius Moise. Foștii iubiți s-au afișat împreună, din nou

Bianca Giurcă a fost complet dezamăgită la aflarea veștii că partenerul său și-a găsit „consolarea” în brațele Oanei Monea. În timp ce iubitul său se distra alături de superba blondină, tânăra a luat decizia de a se apropia de Alin Simoiu.

Singura ispită masculină din Thailanda care a reușit să-i atragă atenția Biancăi Giurcă și să o facă să iasă din zona din confort a fost Alin Simoiu. De altfel, bărbatul i-a „furat” și câteva săruturi tinerei spre finalul testului.

Ce dezvăluiri a făcut Bianca Giurcă despre perioada în care s-a despărțit de Marius Moise. Ce a urmat pentru ea după Insula Iubirii sezonul 7

La bonfire-ul final, Bianca Giurcă și Marius Moise au decis să plece separați în România. Odată ajunși acasă, aceștia au decis să își mai ofere o șansă, însă lucrurile nu au funcționat așa cum se așteptau.

Astfel, concurenții au ajuns din nou la despărțire. Tânăra s-a mutat din casa fostului iubit și a încercat să o ia de la zero singură. De altfel, aceasta a suferit foarte mult după ce relația lor s-a încheiat definitiv.

Întrebată de oamenii din mediul online despre cum a decurs perioada de după separarea de Marius Moise, Bianca Giurcă a oferit un răspuns sincer și direct.

Citește și: Anunțul făcut de Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 după o scurtă absență din mediul online. Ce decizie a luat

„M-am gândit de multe ori să vă vorbesc despre asta. În ideea în care poate aș ajuta pe cineva care trece prin experiența pe care am avut-o eu. Am fost foarte rău o perioadă. Iar acum sunt bine, am realizat pe parcurs că există viață și după despărțire”, a scris Bianca Giurcă pe contul său de Instagram.

Ce planuri de viitor are Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7

La finalul anului 2023, Bianca Giurcă și-a anunțat prietenii virtuali că își construiește o casă. Se pare că tânăra a început lucrările pentru locul pe care o să-l numească „acasă” în curând. Aceasta este foarte mândră de asta realizarea ei.

Un lucru este cert, despărțirea de Marius Moise a făcut-o să se gândească mai bine la planurile sale de viitor. În prezent, fosta concurentă de la Insula Iubirii se concentrează asupra carierei sale profesionale, lăsând la o parte viața amoroasă.

Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x