Antena Căutare

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

Doina Teodoru participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Mai bine o zi vultur decât o viață găină”, actrița o interpretează pe Dana Budeanu.

colaj doina teodoru în rolul danei budeanu, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Românii sunt campioni la cumpăratul conștient de produse contrafăcute. Doina Teodoru interpretează rolul Danei Budeanu și ia la ro(a)st audiența.

Citește și: Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „România e campioană la cine vrea să pară!”

„Categoric o să fie bine dacă a intrat Doina Teodoru și o s-o facă pe Dana Budeanu. Nu ai decât să stai relaxat pe spate și să aștepți să ți-o iei”, spune încă de la început Cosmin Natanticu.

„Noi suntem dacii liberi”, susține Cheloo.

„Pe noi și pe ruși ne deosebești imediat pe o pârtie de schi”, spune Delia.

„Am și eu o întrebare. De ce cumpărați produse contrafăcute?” îi ia tare ”Dana Budeanu”. „Pe lumea asta există două tipuri de lucruri pe care voi le cumpărați: alea originale chinezești și alea originale, care sunt făcute în China. Până și salamul de Sibiu e făcut la Beijing.”

„Mai știe unul dintre voi ce gust are o căpșună?” întreabă ea.

„De pepene fără sâmburi”, i se răspunde.

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Emil Rengle iese din zona de confort. Cătălin Bordea: „Eu cred în libertatea umorului”

„Mobilați-vă creierul!” le recomandă ”Dana” în continuare. „Săracii vor și ei să trăiască la fel ca bogații.”

„Voi ați văzut vreodată un bogat cu tricou așa pe burtă, un bogat gras?” întreabă ea în continuare. „Nu, că ăla are bani să se ducă la sală. Și dacă nu se duce la sală are bani să-și cumpere un tricou mai mare dacă s-a îngrășat.”

„Ești mafiot sau ești panou publicitar?” întreabă ”Dana Budeanu”. „D-asta îl apreciez pe Natanticu. El a venit în juriu la iUmor pentru că-i dau ăștia haine pe gratis.”

„Nu este adevărat. Întotdeauna când părăsește platoul le lasă aici”, intervine Cheloo.

„Mai sunt și ăia care fac pe invers, ca Delia. Ea se îmbracă să pară săracă”, continuă numărul. „România e campioană la cine vrea să pară!”

„Țineți minte: haina nu face pom, dar omul face pe el”, conchide ”Dana”.

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Musco Cosimo trezește nostalgii în rândul juraților. Delia: „Hai să fim nebuni nonagresivi”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x