Antena Căutare

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 6. Iuliana Pepene, filmată cu lacrimi pe față în cursă. Ce a zis

Iuliana Pepene a fost filmată cu lacrimi pe față în cursa din America Express - Drumul Soarelui. În episodul 6 din Jurnal de călătorie, prezentatoarea de la Observator și Sonia Simionov au vorbit despre cea mai neașteptată experiență prin care au trecut.

Colaj cu Iuliana Pepene și Sonia Simionov la America Express în ipostaze diferite Galerie
Iuliana Pepene a fost filmată cu lacrimi pe față în cursa din America Express - Drumul Soarelui | Antena 1

Iuliana Pepene și Sonia Simionov se numără printre concurenții din sezonul 6 America Express. Cele două au plecat în aventura de pe Drumul Soarelui pentru a încerca o experiență la care puțini au visat.

În ciuda greutăților care le vor sta în cale, prezentatoarea de la Observator și colega ei de echipa au acceptat cea mai mare provocare din viața lor. Cursa și probleme nu sunt deloc ușoare, însă au plecat de acasă mai hotărâte ca niciodată să ajungă cât mai departe în competiție.

În episodul 6 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, telespectatorii au avut ocazia să vadă câteva secvențe cu Iuliana Pepene și Sonia Simionov din reality show. Acestea au fost puse în situații excepționale și au trecut printr-o mulțime de stări pe parcursul concursului.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 5. Giulia și soțul ei, Vlad Huidu, au făcut dezvăluiri uluitoare

Deși au existat obstacole uriașe, concurentele nu și-au lăsat ambiția și optimismul în România. Încă de când au părăsit țara, prezentatoarea TV și colega ei de echipă au stabilit că nu își doresc să piardă nicio probă în fața „rivalilor”.

„Ador adrenalina! Părinții mei sunt foarte protectivi și nu au fost deloc de acord atunci când au auzit de competiție. Mama mi-a zis că poate vin mai repede acasă.”, a fost replica Iulianei Pepene înainte de experiența din America Express.

Ce au povestit Iuliana Pepene și Sonia Simionov în episodul 6 din Jurnal de călătorie despre experiența de pe Drumul Soarelui

Iuliana Pepene a fost surprinsă cu lacrimi pe față în episodul 6 din Jurnal de călătorie, semn că traseul de pe Drumul Soarelui a fost deosebit și greu. Se pare că au existat momente în care prezentatoarea de la Observator a clacat în America Express.

„E mai greu decât credeam! Sunt obosită moartă!”, spunea ea.

„Să mai aud pe unul acasă când zice că-i regie!”, a mai spus Sonia Simionov în timp ce își arăta vânătăile și loviturile de pe picioare.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 4. Imagini inedite cu Romică Țociu și fiul său. Cum au apărut

„Ne spălăm cu apă rece de 3 zile. Știi câte grade au fost azi-noapte? Vreo 4!”, a mai adăugat concurenta.

Ce au declarat Iuliana Pepene și Sonia Simionov înainte de plecarea în America Express - Drumul Soarelui

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au plecat încrezătoare în forțele proprii pe traseul din America Express - Drumul Aurului. Cele două au fost entuziasmate de noua experiență, acceptând provocarea fără ezitare.

„Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. Show-ul oferă cadrul, tu te ocupi să îl umpli. Vreau să râdem mult, să ne distrăm, să ne bucurăm de ce vedem şi ce facem, să învăţăm lucruri noi. Dar competiţia e la fel de importantă pentru mine. Sigur că ţine şi de noroc, în multe situaţii, dar cred că cel mai important este ca eu şi Iuliana să dăm tot ce putem ca să trecem de toate probele şi să nu cedăm... când simţim să cedăm. Să ne sprijinim şi să ne încurajăm. Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin. Şi apoi să râdem din nou. Eu şi Iuliana ne ştim de mulţi ani. Noi facem parte din redacţia Observator şi job-ul nostru este să facem ştiri. Deci relaţia noastră e mai mult de colegialitate şi se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist. America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaţionare. În ciuda aparenţelor, eu şi Iuliana avem multe lucruri în comun şi cred că vom reuşi să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi 🙂”, declara Sonia Simionov.

„Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist , cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel. Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe”, spunea Iuliana Pepene.

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 5. Giulia și soțul ei, Vlad Huidu, au făcut dezvăluiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x