Antena Căutare

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 5. Giulia și soțul ei, Vlad Huidu, au făcut dezvăluiri uluitoare

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au făcut dezvăluiri uluitoare în episodul 5 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui. Cei doi au povestit despre experiența vieții lor.

Colaj cu Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, la America Express Galerie
Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au făcut dezvăluiri uluitoare în episodul 5 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui | Antena 1

Episodul 5 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi imagini din cursă. De data aceasta, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au vorbit despre cea mai mare provocare pe care au trăit-o până acum.

Cursa de pe Drumul Soarelui nu a fost deloc ușoară pentru cele 9 perechi de vedete din sezonul 6 America Express. Concurenții au fost nevoiți să treacă prin situații la care nu se gândeau niciodată sau să mănânce lucruri la care puțini ar avea curajul să se uite.

Printre vedete care au acceptat experiența celui mai dur reality show din România se numără Giulia Anghelescu. Artista s-a decis să meargă în această aventură plină de surprize alături de soțul ei, Vlad Huidu.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 4. Imagini inedite cu Romică Țociu și fiul său. Cum au apărut

Cei doi și-au depășit limitele fizice și psihice din toate punctele de vedere, în mod special cântăreața, care are o mulțime de fobii. Vlad Huidu i-a fost alături la orice pas soției sale, ajutând-o să treacă peste toate obstacolele de pin America Express.

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, surprinși în ipostaze inedite pe drumul Soarelui. Imagini exclusive cu artista și partenerul său în episodul 5 din Jurnal de călătorie

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au fost surprinși în diferite ipostaze pe traseul de pe Drumul Soarelui. Imaginile exclusive cu cei doi au fost prezentate în episodul 5 din Jurnal de călătorie.

Deși s-au gândit să refuze la început propunerea de a participarea la America Express, artista și partenerul său nu au putut să rateze o astfel de ocazie. Aceștia și-au făcut bagajele și au plecat într-o cursă contracronometru.

„N-are emisiunea asta ediții câte frici am eu”, a mărturisit Giulia Anghelescu în timp ce se afla pe Drumul Soarelui.

„Toate fobiile din lume sunt la ea, stați liniștiți! Fobii de întuneric, fobii de furnici, fobii de scări. A trecut de toate fricile ei, o să vedeți în emisiunea asta o altă Giulia.”, a mai adăugat Vlad Huidu.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 3. Marius Damian a dezvăluit ce a descoperit în America Latină

„Descoperi niște chestii pe care nu aveai cum să le descoperi decât fiind în concursul ăsta. (...) S-a întrecut pe ea!”, au mai fost declarațiile lui.

Giulia Anghelescu a ținut să evidențieze că traseul din America Express este foarte greu, dar frumos.

„Eu pot să spun că în emisiunea asta m-am reîndrăgostit de soția mea pentru că este impecabilă”, a fost mărturisirea pe care a făcut-o Vlad Huidu despre femeia care îi este alături în fiecare zi.

Ce declarații au făcut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu înainte să plece pe Drumul Soarelui din America Express

Înainte de a pleca în cea mai mare aventură din viața lor, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au vorbit despre ce cred că îi va aștepta în America Express - Drumul Soarelui.

„Pentru noi “America Express” este poate aventura vieții. Ne așteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră. Faptul că avem susținerea copiilor, a familiei și a prietenilor ne motivează și mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show și ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple așa că să înceapă America Express.”, au spus ei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Citește și
x