Antena Căutare

Asia Express, 14 noiembrie 2021. Concurenții au predat lecții despre istoria și geografia României într-o școală din Iordania

Lidia Buble, Mihai Petre, Emi, Cosmin Natanticu și Maria Speranța au primit misiunea de a preda elevilor lecții despre istoria și geografia României. Proba a fost o adevărată provocare pentru concurenți, mai ales pentru că s-a desfășurat într-o școală din Iordania.

maria-speranța-oase-marius-damian-predau-la-școală Galerie
Lidia Buble, Mihai Petre, Emi, Cosmin Natanticu și Maria Speranța au primit misiunea de a preda elevilor lecții despre istoria și geografia României, într-o școală din Iordania . | Antena 1

Cea de-a cincea zi din Iordania a început cu o provocare de proporții mari pentru cei cinci concurenți care se află pe traseu. În timp ce coechipierii lor trebuie să transporte cești cu ceai pentru a le oferi un avantaj în cursă, Lidia Buble, Mihai Petre, Emi, Cosmin Natanticu și Maria Speranța sunt nevoiți să predea la o școală din Iordania lecții despre istoria și geografia României.

„Erau foarte mulți termeni în limba engleză pe care eu nu îi știam”, a dezvăluit sora Esterei, vizibil surprinsă de misiune.

Cei cinci concurenții de pe traseu „au intrat în pielea” profesorului

Mihai Petre, Emi, Cosmin Natanticu, Maria Speranța și Lidia Buble au ajuns, rând pe rând, la școala în care trebuia să vorbească despre formele de relief și istoria României. Deși au întâmpinat dificultăți în a vorbi despre anumiți termeni în limba engleză, concurenții nu s-au lăsat intimidați și au făcut show.

„Eu acum eram încercată de tot felul de gânduri, de frică să nu pierd prea mult timp acolo, o aveam și pe Maria în „ceafă”. Eram blank!”, a mai spus Lidia Buble.

Citește și: Asia Express, 14 noiembrie 2021. Cei cinci concurenți rămași la Irina Fodor s-au confruntat cu o probă „imposibilă”

Maria Speranța și-a arătat rapid abilitățile și le-a povestit elevilor despre vecinii României și punctele cardinale. Și Emi s-a făcut înțeles de către clasa lui de elevi, care l-au ascultat cu mare atenție.

Mihai Petre a fost cel mai încântat de misiunea Irinei Fodor: „Îmi place postura asta, o practic aproape în fiecare zi la dansuri.”

„Eu am avut 20 de minute ca să îmi predau lecția. Dacă era mai mult, stăteam pe timpul meu!”, a mai adăugat Emi.

Cosmin Natanticu a intrat în sala de clasă cu emoții: „Ce poți să-i înveți în 20 de minute, nene! N-am învățat astea în 12 ani de liceu, 13 ani, că am rămas repetent. Plus că eu stau foarte prost cu engleza”

Marius Damian și Oase au fost cei care i-au ascultat pe elevi din subiectele pe care concurenții le-au prezentat. Replicile amuzante și momentele savuroase nu au întârziat să apară, mai ales în clasa la care Emi a predat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Citește și: Asia Express, 14 noiembrie. Cuza a fost pedepsit de fete pe Drumul Împăraților. Ce a făcut concurentul: „A fost obraznic”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 14 noiembrie 2021. Cei cinci concurenți rămași la Irina Fodor s-au confruntat cu o probă „imposibilă”... Asia Express, 14 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu a fost la un pas să renunțe la probă. De ce s-a enervat atât de tare c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x