Antena Căutare

Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV

Ultima etapă din Turcia a început cu probe foarte dificile pentru cele șapte echipe rămase în competiție. În ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express, Irina Fodor i-a oferit lui Zarug câteva replici neașteptate.

irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express Galerie
Ultima etapă din Turcia a început cu probe foarte dificile pentru cele șapte echipe rămase în competiție. În ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express, Irina Fodor i-a oferit lui Zarug câteva replici neașteptate. | Antena 1

Competiția de pe Drumul Împăraților este una aprigă, iar concurenții luptă cu toate "armele" pentru a ajunge pe primul loc la Irina Fodor. De data aceasta, echipele se întrec pentru cel mai râvnit premiu de la Asia Express, Imunitatea.

Cuplurile au început să ajungă la destinția în care erau așteptați de pezentatoarea TV, rând pe rând. Înainte ca aceasta să anunțe câștigărorul primei Imunități din etapa 5 a reality show-ului, Irina Fodor i-a adresat câteva replici dure lui Zarug.

Ce i-a zis Irina Fodor lui Zarug în ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Zarug și Lorelei au avut mai mult noroc în această ediție și au ajuns la timp pentru a o găsi pe Irina Fodor în locație: "La amulete nu o găsim la program niciodată. Am zis că îi fac reclamație."

Concurenții nu au scăpat de întrebările prezentatoarei TV, iar răspunsul concurenților nu au ezitat să apară: "Dar Imunitate ne mai dorim și noi?"

Citește și: Asia Express, 18 octombrie 2021. Francesco a țipat la Patrizia Paglieri. Eliza și Cosmin Natanticu și-au făcut reproșuri

Înainte de a se trece în caiete, Lorelei și Zarug au fost puși să zică lista cu argonauți. Irinei Fodor i s-a părut ciudat modul în care îi spune concurenta și i-a dezvăluit faptul că speră să nu citească de undeva.

"Doamne ferește, dar cum poți să o acuzi de așa ceva?", a zis Zarug.

'"Păi și de ce te uiți acolo? Ia lipește plicul de tine", a completat Irina Fodor, vizibil amuzată de faptul că Lorelei citea numele argonauților.

"Să știi că noi la școală ne-am descurcat cum am putut", a mai spus concurentul.

Zarug a ținut să facă o glumă și și-a dat șapca jos, însă în aceasta se afla o foaie cu numele pe care trebuia să le memoreze.

"Nu cred că ți-ai ascuns fițuica în șapcă. Înțeleg că v-ați asumat că nu le puteți reține. Eu înțeleg, dar eu cred că puteați să faceți un compromis. (...) Eu am crezut că te-ai culcat cu gândul la Imunitate. Hai să privim asta dintr-o altă perspectivă, aventura asta vă place, nu? Știm foarte bine că această etapă se lasă cu eliminare", le-a reproșat Irina Fodor.

Replicile dure dintre cei doi nu au ezitat să apară, iar Zarug nu s-a lăsat prea ușor: "Nu-i nimic, noi suntem fanii Cursei pentru Ultima Șansă."

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 18 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au "certat". Care a fost motivul pentru care s-au enervat

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 18 octombrie 2021. Gestul la care au apelat Lidia Buble și Estera: „Te măriți până la sfârșitul anului”... Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x