Antena Căutare

Asia Express, 14 noiembrie. Cuza a fost pedepsit de fete pe Drumul Împăraților. Ce a făcut concurentul: „A fost obraznic”

Estera, Cuza, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu și Elwira Petre sunt cei cinci concurenți care au rămas alături de Irina Fodor pentru a îndeplini probele, care au decis soarta coechipierilor de pe traseu. După o seară în care au dormit într-o singură cameră, Cuza a fost pedepsit de fete, iar momentul a fost de-a dreptul memorabil.

cuza-estera-adriana-trandafir-elwira-eliza-în-paturile-lor Galerie
După o seară în care au dormit într-o singură cameră, Cuza a fost pedepsit de fete, iar momentul a fost de-a dreptul memorabil. | Antena 1

Ediția 34 a sezonului 4 din Asia Express le-a oferit telespectatorilor un moment savuros. Înainte cu o zi, Estera, Cuza, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu și Elwira Petre au avut parte de probe solicitante care le-au testat răbdarea.

Cuza a fost câștigătorul primei misiuni, iar Estera a obținut victoria la cea de-a doua misiune, motiv pentru care Emi a primit preparate savuroase pe traseu, iar Lidia Buble nu a mai fost nevoită să își caute cazare.

Citește și: Asia Express, 9 noiembrie 2021. Cuza a fost la un pas să își rupă piciorul. Ce s-a întâmplat: „Simțeam că nu mai pot de durere”

La finalul zilei, cei cinci s-au bucurat de un festin, distracție și o cameră în care au dormit toți. Deși părea că seara o să fie una relaxantă și odihnitoare, fetele au avut parte de o surpriză din partea lui Cuza. Concurentul a sforăit toată noaptea, iar ele nu au putut dormi deloc.

Cum a fost pedepsit Cuza de fete în ediția 34 a sezonului 4 din Asia Express

Cea de-a cincea zi în Iordania a început cu pedeapsă de proporții uriașe pentru Cuza. Estera, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu, Elwira Petre nu s-au mai putut abține și au apelat la un gest neașteptat.

„Ne-ai rupt capul. Cum să dormi? Ai horăit toată noaptea. Deci ești mai rău decât Cosmin, am crezut că mă odihnesc”, a spus Eliza Natanticu.

Concurentul a fost legat de mâini, iar pe o foia pe care o ținea în dreptul pieptului scria: „Ajutor”. Momentul a amuzat publicul, iar replicile savuroase ale fetelor nu au putut să treacă neobservate.

„Mă scuzați!”, a fost replica oferită de Cuza la acuzațiile aduse.

„Noapte de coșmar. Cuza a sforăit, iar noi ne-am revoltat și dimineață l-am legat. Am vrut să-l pedepsim”, a mai mărturisit Adriana Trandafir.

Citește și: Asia Express, 26 octombrie 2021. Trucul la care au apelat Cuza și Emi. Cum au încercat să afle informații pentru a face misiunea

„A fost obraznic, a sforăit.”, a adăugat și Estera.

Estera, Eliza Natanticu și Elwira Petre au plecat să ia micul dejun, iar Adriana Trandafir a rămas să îl dezlege pe Cuza.

„Nu dați la față. Nu mi dați doamna Adriana la față, că doare acolo. Mă vede lumea, mă vede și mama”, i-a zis concurentul în glumă.

Estera, Cuza, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu și Elwira Petre au avut o dimineață emoționantă

La masa de dimineață, gândul celor cinci concurenții s-a îndreptat spre coechipierii lor. Adriana Trandafir a vorbit cu lacrimi în ochi despre experiența de pe Drumul Împăraților alături de Maria Speranța.

„Eu nu vreau să-mi fac griji, iar energiile mele negative să i se transmită Mariei. Eu zic că e bine, că i-a fost bine. Voi mai aveți ani buni să stați cu copiii voștri, dar pentru mine e ultima clipă în care pot sta cu Maria Speranța. Ea se va urca în trenul vieții ei, iar eu o să stau pe peron și să o aștept să vină acasă de fiecare dată. E foarte greu momentul ăsta”, a spus Adriana Trandafir.

Dezvăluirile emoționante ale actriței au adus lacrimi pe fața Esterei, care s-a gândit imediat la cei doi copii ai ei.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Ce surpriză a pregătit Irina Fodor pentru concurenții de la Asia Express, după ce au descoperit orașul Petra din Iordani... Asia Express, 14 noiembrie 2021. Cei cinci concurenți rămași la Irina Fodor s-au confruntat cu o probă „imposibilă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x