Antena Căutare

Asia Express, 20 septembrie 2021. Anca Ungureanu, replica care i-a făcut pe Cuza și Emi să plângă. Ce le-a spus mama artistei

Cuza și Emi au trecut printr-un moment de-a dreptul emoționant după ce s-au întâlnit cu Alexandra Ungureanu și mama ei în drum spre Assos. Replica Ancăi Ungureanu i-a făcut să plângă pe cei doi concurenți.

Cuza și Emi cu bagajele în spatele lor Galerie
Cuza și Emi au trecut printr-un moment de-a dreptul emoționant după ce s-au întâlnit cu Alexandra Ungureanu și mama ei în drum spre Assos. Replica Ancăi Ungureanu i-a făcut să plângă pe cei doi concurenți. | Antena 1

Prima luptă pentru imunitate din sezonul 4 Asia Express este una spectaculoasă și plină de suspans. Concurenții au început cea de-a treia zi pe Drumul Împăraților mai determinați ca niciodată să rămână în competiție și să ducă această luptă până la final.

Cele nouă echipe au fost nevoite să facă autostopul ore întregi în soare, iar altele nu au reușit să convingă pe cineva care să îi ia cu mașina. Un moment de-a dreptul emoționant din ediția trei Asia Express a fost cel în care Ana Ungureanu i-a făcut pe Cuza și Emi să plângă cu o singură replică extrem de emoționantă.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Cuza și Emi au plâns după ce Anca Ungureanu le-a dat o replică impresionantă

Mama Alexandrei Ungureanu a avut parte de o zi grea. Anca a cedat de la primele ore ale dimineții și a izbucnit în plâns pentru că urmează să facă autosopul din nou, iar experiența Asia Express este mult prea intensă pentru ea.

După căutări îndelungate, artista și mama ei au reușit să găsească o mașină, însă surpriza a fost mare când cele două s-au întâlnit cu Emi și Cuza la o benzinărie, acolo unde șoferul lor a oprit pentru a alimenta mașina.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Alexandra Ungureanu a cedat și a izbucnit în lacrimi. Artista s-a speriat pentru mama ei

"Când am intrat în benzinărie să căutăm o mașină am observat imediat că e o echipă adversă.", a spus Cuza.

La scurt timp după ce s-au întâlnit, Anca Ungureanu a început să plângă, însă replica sa emoționantă a adus lacrimi și pe fețele celor doi concurenți.

"Ați găsit? Doamne ajută, bravo vouă!", le-a spus Cuza celor două.

"Măi, băieții mei! Plâng că sunteți și voi la fel cum am fost noi.", le-a spus Anca Ungureanu cu lacrimi în ochi.

Replica Ancăi Ungureanu i-a făcut pe Cuza și Emi să izbucnească în lacrimi.

"Domna Anca a început să plângă și am întrebat-o dacă e ok, dacă au dormit bine, e emoționată. Nu s-a plâns absolut deloc, doar a spus că plânge pentru noi, că ne chinuim la fel. Adică femeia a simțit atât de multe chestii încât ei îi părea rău de noi. (...) Nu s-a gândit la ea că e greu, s-a gândit că ne chinuim noi.", a spus Emi, completat de colegul său de echipă, vizibili emoționați.

"Ce faci, Emile? Plângi?", și-a întrebat Cuza colegul, apoi l-a îmbrățișat.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Proba care i-au scos din minți pe Mihai și Elwira Petre. Ce au avut de făcut: "Fast, fast!"

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Arată că ești fan Asia Express și poți primi un Pașaport de Asia. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție fiecare ediție din acest sezon și să răspunzi corect la întrebări, iar premiul este unul senzațional. Mergi ca invitat în culise, la filmările următorului sezon din Asia Express. Înscrie-te și răspunde pe: pasaportdeasia.a1.ro

Asia Express, 20 septembrie 2021. Problema de logică care le-a ridicat mari dificultăți concurenților. Ce au avut de făc... Asia Express, 20 septembrie 2021. Lorelei Bratu a suferit o accidentare pe Drumul Împăraților. Totul s-a întâmplat foart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x