Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Proba care le-a dat bătăi de cap Elwirei și lui Mihai Petre. Ce au avut de făcut: "Fast, fast!"

Mihai și Elwira Petre, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele trei echipe care au ajuns la Irina Fodor și s-au calificat la Jocul de Amuletă. Noua misiune pe care au avut de îndeplinit le-a pus nervii la încercare și i-a scos din minți.

Mihai Petre și Elwira aruncă o sfoară cu greutăți Galerie
Mihai și Elwira Petre, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele trei echipe care au ajuns la Irina Fodor și s-au calificat la Jocul de Amuletă. | Antena 1

A doua ediție din sezonul 4 Asia Express este una plină de momente palpitante și situații neașteptate. Dacă au reușit să treacă cu bine peste primul autostop, prima cazare și peste problemele cu autoritățile, acum a venit timpul să se lupte la Jocul de Amuletă.

Misiunea pe care o au de îndeplinit la Jocul de Amuletă va aduce unei echipe imunitatea, o zi de odihnă, mâncare, bani pentru cazare, distracție și o mașină care să îi aștepte în fața locului de cazare. Primul cuplu care va realiza toate probele primește amuleta de 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Lupta pentru amuletă a început cu o probă de forță și concentrare. Cele patru echipe și-au ales doi "soldați" care să tragă calul troian și să-i ajute în a câștiga cursa. Aceștia au ales în funcție de ordinea în care s-au scris în Cartea Asia Express sezonul 4.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Mihai Petre și Connect-R au avut parte de o luptă care s-a lăsat cu accidentări

"Normal că Mihai și Elwira Petre ne-au luat fix soldățeii pe care noi îi voiam.", a spus Maria Speranța.

Mihai și Elwira Petre s-au enervat la prima probă a Jocului de Amuletă

Începutul probei s-a lăsat cu multe zâmbete și veselie, mai ales după ce Cosmin Natanticu și-a uitat culoarea echipei. Jocul a început cu cei doi soldați care îi vor trage în carele troiene către fiecare rundă. Prima le va pune la încercare îndemânarea pentru că au de aruncat sfori cu greutăți pe niște suporți metalici.

"Trebuie să demonstrați că aveți multe abilități, toate abilitățile necesare unui erou. Va fi nevoie de îndemânare, va fi nevoie de curaj, va fi nevoie de perspicacitate, sper că sunteți pregătiți.", le-a spus Irina Fodor înainte de a da starul probei.

Prima probă a Jocului de Amuletă le-a pus nervii la încercare concurenților, mai ales lui Mihai Petre. Concurentul s-a enervat pe faptul că soldații nu se mișcau atât de rapid, dar și pentru că Cosmin și Eliza Natanticu au treminat primii runda.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Cum a reacționat Mihai Petre după ce a văzut costumul de wrestler. Nici Cuza n-a fost încântat

"Fast, fast, move.", le-a spus Mihai Petre soldaților

"Fast, fast!", l-a completat soția lui.

"Mi-am pierdut cumpătul pentru că pe celelalte le arunca, dar cu excepția uneia. Aia era important să o primim pentru că mai era o șansă.", a mai dezvăluit dansatorul.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Asia Express, 19 septembrie 2021. De ce au fost două echipe penalizate. Au primit întârzieri de 10 minute... Asia Express, 19 septembrie 2021. Cine sunt câștigătorii primului Joc de Amuletă de la Asia Express: Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x