Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Ce concurenți s-au calificat pentru Jocul de Amuletă. Mihai și Elwira Petre au dansat de bucurie

Concurenții au avut de trecut prin cele mai surprizătoare situații pentru a ajunge în locul în care îi așteptau Irina Fodor. Cele nouă perechi au trecut prin experiențe de neuitat și au început să apară rând pe rând la Çanakkale.

Adriana Trandafir și Maria Speranța pe covorașul Asia Express Galerie
Concurenții au avut de trecut prin cele mai surprizătoare situații pentru a ajunge în locul în care îi așteptau Irina Fodor. Cele nouă perechi au trecut prin experiențe de neuitat și au început să apară rând pe rând la Çanakkale. | Antena 1

Deși au trecut doar două zile în Turcia, cele nouă echipe au avut parte de cele mai neașteptate evenimente. Aceștia au trecut cu bine de primele autostopuri și de prima seară, însă au întâmpinat și probleme pe parcursul misiunii.

Înainte de ajunge la Irina Fodor, cuplurile au mai avut de trecut un singur pas important, să meargă cu feribotul, însă problemele pe care le-au avut cu autoritățile le-au dat planul peste cap. Aceștia au primit o nouă veste minunată din partea prezentatorei TV, care le-a dezvăluit că nu trebuie să se mai ascundă în mașini, ci doar să convingă șoferii să cumpere un bilet de feribot pentru ei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Ce concurenți s-au calificat pentru primul Joc de Amuletă din sezonul 4 Asia Express

Echipa care a reușit să se ascundă într-o mașină a fost cea formată din Mihai și Elwira Petre. Cei doi s-au băgat în portbagajul mijlocului de transport, iar călătoria lor a fost una foarte anevoioasă și plină de suspans.

Concurenții au stat cu emoții și frica de a fi prinși de jandarmi, așa cum au fost găsiți și controlați Patrizia Paglieri și Francesco, dar și Cuza și Emi.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Concurenții au făcut primul autostop fără bani. Ce cuplu a găsit prima mașină

Într-un final Mihai și Elwira Petre au reușit să coboare de pe feribot, dar nu înainte de a-i mulțumi bărbatului care i-a adus până la destinație. Bucuria acestora a fost și mai mare după ce au văzut steagul Asia Express și au ajuns la Irina Fodor.

Prezentatoarea le-a explicat că au o șansa la primul Joc de Amuletă de pe Drumul Împăraților dacă au ajuns printre primele trei echipe.

"Speram să fim clasați prin primele perechi. Nu poți fi sigur sută la sută. În cel mai rău caz am putea fi pe locul șase, plus speranța și gândul pozitiv rezultă că suntem în primii patru", a spus Mihai Petre înainte de a afla pe ce loc au ajuns.

Elwira și Mihai Petre au făcut dansul victoriei după ce au aflat că au sosit primii la destinație și au dat prima semnătură în Cartea Asia Express din sezonul 4. Dansul concurenților s-a terminat cu un sărut pătimaș.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Ce bărbat i-a atras atenția Lidiei Buble încă din prima clipă: "Vai, ce frumos e ăsta tânăr!"

Adriana Trandafir și Maria Speranța au ajuns pe locul doi la Irina Fodor, cea de-a treia echipă care a ajuns în timp util a fost cea formată din Cosmin și Eliza Natanticu.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Arată că ești fan Asia Express și poți primi un Pașaport de Asia. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție fiecare ediție din acest sezon și să răspunzi corect la întrebări, iar premiul este unul senzațional. Mergi ca invitat în culise, la filmările următorului sezon din Asia Express. Înscrie-te și răspunde pe: pasaportdeasia.a1.ro

Asia Express, 19 septembrie 2021. Două echipe au fost ridicate de jandarmi și obligate să oprească filmările... Asia Express, 19 septembrie 2021. De ce au fost două echipe penalizate. Au primit întârzieri de 10 minute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x