Antena Căutare

Jojo, dezvăluiri despre starea lui Paul Ipate, după retragerea din Asia Express! Ce le-a transmis celor care i-au criticat. „Vă rog”

Jojo a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Paul Ipate, după ce ea și partenerul ei s-au retras din cel mai dur reality-show, Asia Express. Ea le-a transmis un mesaj celor care i-au trimis mesaje negative.

Jojo a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Paul Ipate, după ce ea și partenerul ei s-au retras din cel mai dur reality-show, Asia Express. Ea le-a transmis un mesaj celor care i-au trimis mesaje negative.

„Dragii noștri, mulțumim pentru toată susținerea voastră în această perioadă. Iubirea, compasiunea, toleranța și înțelepciunea voastră ne-au mișcat până în adâncul inimii. Voi sunteți cei minunați! Dacă am învățat ceva din călătoria noastră acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, și nu altfel. Paul este bine acum și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup și suflet în fiecare clipă. Fără ascunzișuri, fără a fi mânați de altceva decât de bune intenții și dorința de a ne continua călătoria”, a scris Jojo pe pagina ei de Facebook.

„Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înțeleg. Sunt convinsă că nu sunteți oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile par altfel uneori. Aparențele înșeală. Un montaj iscusit poate funcționa perfect în condițiile în care intri deja în «povestea» creată. Este o linie fină între real și ireal atunci când privești un reality show, pentru că în cele din urmă este un format de televiziune. Așa că eu vă rog să îl priviți și rațional dacă se poate, și nu altfel”, a adăugat ea.

Jojo a mai scris că după experiența Asia Express și-a dat seama că ea și Paul Ipate sunt făcuți unul pentru altul, la bine și la greu.

„Dezamăgirile așadar au fost numeroase, și nu au avut nicio legătură nici cu «imunitatea” și nici cu alte lucruri care implică «regulile jocului». Am primit însă un cadou imens de la viață în condițiile date: prietenia voastră necondiționată și revelația faptului că eu și Paul Ipate suntem făcuți unul pentru altul la bine și la greu. Dacă am învățat ceva după 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audiența) contează, oamenii contează. Mulțumesc tuturor colegilor și prietenilor noștri din cursă alături de care am trăit această experiență inefabilă”, a mai scris Jojo.

„O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care știu să citească printre cadre și rânduri: «iubirea este pentru oameni și zei cea mai măreață divinitate». Vă iubim și ne înclinăm în față voastră, publicul nostru. #CatalinasiPaul”, a adăugat ea.

Pentru Jojo și Paul Ipate, concursul Asia Express s-a încheiat înainte de vreme. Cei doi s-au retras din competiție, după ce problemele de sănătate ale lui Paul Ipate s-au acutizat.

„Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a dezvăluit Paul Ipate.

Cu ochii în lacrimi, Jojo le-a transmis succes celorlalte vedete rămase în cursa pentru marele premiu: „Știam care sunt problemele lui Paul, dar am crezut că va putea trece peste. Îmi pare rău pentru că de multe ori poate trebuia să fiu mai atentă. Sănătatea lui este mai improtantă decât orice provocare”, a spus Jojo.

Binecuvântată imunitate! Surpriză de proporții. Gina anunță echipa câștigătoare: „Voi ați fost cei mai buni în această e... Ana Morodan și Teleșpan s-au întors în competiție și au câștigat imunitatea. Asia Express, lider detașat de piață. Galer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x