Antena Căutare

Ce familie frumoasă are chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite. Cum arată soția acestuia, Alina

Chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite sezonul 13, se mândrește cu o familie minunată. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alina, femeia care i-a dăruit doi băieți.

Colaj cu chef Ștefan Popescu în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite sezonul 13, se mândrește cu o familie minunată | Antena 1

Chef Ștefan Popescu se numără printre cei patru jurați de la Chefi la cuțite sezonul 13. Acesta alături de chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au acceptat provocarea show-ului culinar.

Deși apare destul de des pe micile ecrane ale telespectatorilor, chef Ștefan Popescu este foarte discret când vine vorba de viața personală. Juratul Chefi la cuțite preferă să își țină familia departe de luminile reflectoarelor, dar nu și de ochii curioșilor din mediul online.

Ori de câte ori are ocazia, acesta își ia prin surprindere fanii de pe Instagram cu imagini înduioșătoare în care apar cei doi băieți și soția lui. Puțini sunt cei care știu faptul că chef Ștefan Popescu are o parteneră superbă.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Lăcrămioara Pintilie a primit cuțitul de aur de la Chef Richard Abou Zaki. Ce au făcut jurații

Alina Menghereș, femeia care i-a dăruit acestuia doi fii, este o fire rezervată. Nu-i place să iasă prea mult în fața publicului, motiv pentru care nu multe persoane o cunosc. Din postările juratului de la Chefi la cuțite de pe contul de Instagram se poate observa faptul că soția lui este de o frumusețe răpitoare.

Chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite sezonul 13, se mândrește cu o familie minunată

Chef Ștefan Popescu este un familist convins. Chiar dacă are o carieră solicitantă, acesta nu uită să petreacă momente de calitate alături de familia lui. Mai mult, juratul de la Chefi la cuțite sezonul 13 are o relație specială cu băieții lui.

„Un familist convins, căsătorit și tată a doi băieței minunați. Un om optimist, vesel, calm, energic, ambițios și un mare cinefil. Nu îmi plac persoanele care se plâng în mod constant și leneșii”, a scris chef Ștefan Popescu pe site-ul său oficial.

Deși îi place să nu își afișeze viața privată în public, chef-ul nu ezită să mai distribuie ocazional poze cu cele mai importante persoane pentru el. Mai mult, pe acesta nu-l deranjează să își expună sentimentele față de familia lui pe rețelele sociale.

Citește și: Cum arată fetița lui Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite. Micuța seamănă leit cu tatăl ei

„Ei sunt cea mai mare bucurie, realizare, împlinire a mea, restul...nici nu mai contează”, a fost descrierea folosită de juratul de la Chefi la cuțite sezonul 13 în dreptul unei imaginii cu băieții și partenera lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un lucru este cert, chef Ștefan Popescu este un tată împlinit și fericit. Acesta se mândrește cu minunata familie pe care și-a construit-o alături de Alina Menghereș, femeia care este un adevărat sprijin pentru el.

Din fotografiile publicate în online se mai poate observa faptul că cei doi băieți ai juratului de la Chefi la cuțite sezonul 13 seamănă foarte bine cu tatăl lor. Aceștia au moștenit o mare parte a trăsăturilor de chef Ștefan Popescu.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chef Richard Abou Zaki, primul jurat care a dat cuțitul de aur în noul sezon Chefi la cuțite. Cine a câștigat amuleta de... Provocarea celei de-a patra amulete, la Chefi la cuțite. Chef Richard: „Voi face una dintre cele mai complicate rețete”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x