Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Amalia Mihart (Esa), după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut

În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, duelul s-a terminat cu o eliminare dureroasă pentru echipa neagră, astfel că Amalia Mihart (Esa) a părăsit competiția. La scurt timp după verdict, concurenta din echipa lui Scărlătescu a transmis un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

colaj foto cu amalia esa (mihart) la chefi la cutite sezonul 11 si poza cu ea si catalin scarlatescu Galerie
Amalia Mihart a fost eliminată în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 12 iunie 2023, la Antena 1. Pentru echipa neagră, această veste a adus un val de tristețe, mai ales că nu mai e mult până la semifinală. După ce a părăsit competiția, concurenta a transmis un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

Ce mesaj a transmis Amalia Mihart (Esa), după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 11. Ce a recunoscut concurenta

Amalia Mihart (Esa) a reușit în numeroase probe să se descurce și să prezinte chefilor la duel preparate gustoase. Totuși, ediția 34 a fost una cu ghinion pentru ea. Cel de-al 13-lea battle i-a provocat pe chefi să gătească folosind ingredientele primite la roată. Fiindcă banda a adus un scor egal, concurenți din toate cele trei echipe au intrat la un duel în care ingredientul vedetă a fost ales tot de roată!

Citește și: Ce mesaj a transmis Amalia Mihart de la Chefi la cuțite sezonul 11, după ce a fost criticată. Ce detaliu i-a surprins pe mulți

Se pare că pentru Amalia Mihart (Esa), tapioca a fost o provocare mult prea mare, așa că farfuria sa a obținut cel mai mic punctaj și asta i-a adus eliminarea de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Supărată, aceasta a declarat în emisiune, la testimonial: „Eu pe împărat (n.r. Scărlătescu) îl respect foarte mult pentru că mi-a dat o șansă pe care putea s-o dea unui om pregătit și a avut încredere în mine. Sper să nu-l fi dezazmăgit. Sper să aibă cât mai mulți concurenți în semifinală. Sper ca întreaga echipă neagră să intre în semifinală. Nu îmi doream să folosească amuleta astăzi pentru mine”.

Ulterior, aceasta a publicat pe pagina sa de Instagram și un mesaj în care recunoaște ce a însemnat toată această experiență pentru ea, dar și ce a simțit.

Citește și: Amalia Mihart (Esa), imagini rare în rochie de mireasă. Cât de schimbată era concurenta sezonului 11 Chefi la cuțite acum 6 ani

„Experiența @chefilacutite s-a încheiat pentru mine ieri seară. ❤️ Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce am trăit în acest platou, pentru oamenii excepționali pe care i-am întâlnit și care mi-au devenit prieteni, pentru lecții și mai ales pentru încrederea pe care mi-a oferit-o @chef_catalin_scarlatescu. 🙏🏻 Am dat tot ce am avut mai bun din mine, însă în această etapă a competiției oboseala deja și-a spus cuvântul. Mi-am dorit să merg acasă, să mă întorc în atelier, în showroom și la familie. Sunt foarte mândră de etapa în care am ajuns și sper ca cel mai bun să câștige.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Amalia Mihart (Esa) de la Chefi la cuțite sezonul 11. Concurenta s-a luptat cu o boală cumplită

Echipa 🖤 va fi forever în inima mea. Vă mulțumesc tuturor!”, a fost mesajul pe care l-a publicat Amalia Mihart (Esa) pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Fanii au reacționat imediat și i-au transmis numeroase mesaje de apreciere și felicitări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Amalia, eliminată din competiția Chefi la cuțite, într-o ediție lider de piață. Diseară, echipele reproduc preparate fin... Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea au ajuns la perfuzii. Nina Hariton a spus prin ce dr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x