Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Adnana Mihaela Irimia i-a emoționat pe jurați cu drama prin care a trecut. Ce a povestit

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezoul 13 am putut s-o cunoaștem pe Adnana Mihaela Irimia, o concurentă care i-a emoționat pe jurați cu dezvăluirile făcute.

Colaj cu Adnana Mihaela Irimia cu lacrimi în ochi la Chefi la cuțite alături de jurați Galerie
Adnana Mihaela Irimia a pregătit o rețetă de mâncare tradițional românească și apoi s-a prezentat în fața juraților, sperând că i-a impresionat | Antena 1

Sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite a adus povești de viață incredibile, preparate gustoase sau cu ingrediente surprinzătoare și concurenți veniți din mai toate colțurile lumii. Printre cei care i-au uimit pe jurați a fost și Adnana Mihaela Irimia, care i-a emoținat pe jurații Chefi la cuțite sezonul 13 cu drama prin care a trecut.

Adnana Mihaela Irimia i-a emoținat pe jurații Chefi la cuțite sezonul 13 cu drama prin care a trecut. Ce a povestit concurenta

Adnana Mihaela Irimia a pregătit o rețetă de mâncare tradițional românească și apoi s-a prezentat în fața juraților, sperând că i-a impresionat.

„Am 25 de ani, m-am născut în Iași, dar la vârsta de 5 ani am plecat în Italia cu familia mea. Mai exact în zona Milano, Pavia. Presupun că a fost o alegere din punct de vedere economic. Acum economic nu prea mai merge atât de bine. Nu m-aș întoarce acasă, acolo mă regăsesc, acolo am prietenii, familia, colegii. Nu sunt căsătorită, dar am prieten. Am gătit ceva românesc, nu am vrut să fie ceva italian. Toată familia, dar tata s-a întors în România acum un an, au fost probleme. S-au despărțit părinții mei, a fost o despărțire mai cu scântei. Tata are un viciu, care de-a lungul anilor s-a mai înrăutățit. Ce aveți voi acolo în pahar. Din păcate, viciul lui a dus la destrămarea familiei, la un moment dat își pierduse locul de muncă.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alexandru Sautner a răbufnit de nervi și s-a certat cu Richard Abou Zaki. Ce a urmat

A trebuit să renunțăm la viitorul nostru, la studii. Eram înscrisă la facultate, dar am renunțat. Tata nu mai muncea și trebuiau bani în familie. Eu și sora mea am renunțat la studii ca să aducem bani. Apoi nu mai era înțelegere între tata și mama și s-au despărțit. Îl iubesc foarte mult, le mulțumesc pentru tot ce ne-au oferit. Am avut tot ce ne trebuia și ne-au iubit mult. M-am și luptat cu un sentiment de vinovăție, că nu am făcut suficient de mult să îl ajutăm, să îl salvăm. Dar suntem acolo pentru el, ne auzim dar nu des. Sunt perioade când e bine, perioade când nu e bine deloc și nu ai cu cine să te înțelegi”, a fost confesiunea făcută de tânără, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 10 aprilie 2024.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alina Fîntîneanu i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Cât a plătit la școala de patiser

Preparatul concurentei a fost apreciat și a primit trei cuțite. Tânăra a mers mai departe în bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alexandru Sautner a răbufnit de nervi și s-a certat cu Richard Abou Zaki. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Antonio Passarelli a anunțat cine a câștigat ultima amuletă. Au urmat discuții aprinse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x