Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă cu dublu avantaj. De ce s-a enervat Constantin Onuț

Chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă cu dublu avantaj în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. De altfel, Constantin Onuț s-a enervat peste măsură și a răbufnit la bancul de lucru.

colaj foto cu florin dumitrescu si poza cu nina hariton si constantin onut la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Constantin Onuț s-a enervat pe Nina Hariton în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Înainte ca chef Florin Dumitrescu să lovească în echipele rivale cu o amuletă puternică, concurenții s-au așezat la bancurile de lucru pentru a discuta despre preparatul pe care îl au de realizat.

Tensiunile și replicile acide nu au lipsit din platoul emisiunii. Constantin Onuț s-a enervat atât de tare și a răbufnit de față cu colegii săi, după ce sfaturile sale nu au fost ascultate. Mai mult decât atât, acesta a fost deranjat de părerea lui Matthew Ehsanmehr în ceea ce privește farfuriile de la battle.

„Se bagă tot timpul super aiurea. Pe mine mă frustrează foarte tare! Nu am vrut să mă bag, pur și simplu mă enervează că nu are habar de bucătărie și vorbește de parcă e head cheful nostru. Habar n-am, zici că el știe cel mai bine. Chiar e foarte enervant!”, a spus Constantin Onuț.

Concurentul a fost scos din minți de replica Ninei Hariton. Cuțitul de aur din echipa roșie i-a reproșat lui Constantin Onuț că el vrea să facă tot, însă cel mai tare l-a enervat faptul că l-a numit Costel.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă și a „furat” un concurent. Despre cine este vorba

„O să-mi iau foc super tare dacă mai zici asta!”, a spus el.

„Astăzi nu știu ce s-a întâmplat din nou cu el. E foarte încăpățânat. Deci nu e posibil așa ceva, e vorba despre o echipă”, a mai mărturisit Nina Hariton.

Chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă cu dublu avantaj, după ieșirea lui Constantin Onuț în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023

Chef Florin Dumitrescu a luat pe toată lumea prin surprindere cu o amuletă ce îi oferă un dublu avantaj. Acesta are voie ca la o probă să gătească și să monteze alături de echipa lui. La un alt battle, juratul s-a folosit de avantajul de a gusta din preparate.

„A venit momentul să pun mâna și să gătesc! Nu am cum să fac altfel”, a dezvăluit acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor. Concurentul l-a „atacat”

Chef Florin Dumitrescu nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la bancul de lucru, unde i-a organizat și mai bine pe concurenții săi. Pentru că proba este una dificilă, juratul s-a decis să este cazul să apeleze la această „armă” puternică.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Ce probă a anunțat Gina Pistol. De ce l-a fugărit Florin Dumitrescu pe Cătălin Scărlătes... Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Banda a adus verdictul mult așteptat. Ce echipe au intrat la duel: „Ne era jenă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x