Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Juriu format din gimnaști, în al cincilea battle! Ce au descoperit chefii la degustare

În al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de juriul format din gimnaști.

irina fodor in platoul emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9, impreuna cu juratii gimnasti Galerie
În ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, juriul a fost format din gimnaști de toate vârstele | Antena 1

Emoțiile au fost extrem de mari în cel de-al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. De data aceasta, fiecare dintre cele trei echipe a avut misiunea de-a pregăti rețete cât mai savuroase de steak.

Alături de delicioasele fripturi, echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au servit diferite tipuri de piure, legume sotate sau sosuri.

Farfuriile concurenților din al cincilea battle au fost degustate de gimnaști, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, frumaosa Irina Fodor a anunțat faptul că degustarea este făcută de gimnaști de toate vârstele, așa că bucătarii au încercat să facă niște rețete apreciate de oricine, indiferent de vârstă.

În timp ce banda a început să meargă și să aducă juraților cele trei farfurii, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent mâncărea pregătită de concurenții din echipele lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 2021. Mesajul lui Alexandro Matias, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Mamă, am plâns la televizor”

„Carnea tare, Alex a reușit să îmi lase niște grăsime pe acolo”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, atunci când farfuria sa a fost degustată de el și de către rivalii săi.

Gimnaștii invitați la degustare la chefi la cutite

Gimnaștii au degustat și au decis ce farfurie este mai gustoasă

Se pare că nici unii dintre gimnaști nu au apreciat gustul sau textura cărnii de berbecuț din farfuria pregătită de echipa mov.

Ce părere au avut jurații „Chefi la cuțite” despre preparatele concurenților din al cincilea battle

Farfuria albastră a lui Florin Dumitrescu a avut un mușchi de vită gătit perfect în opinia juratului, care s-a declarat mulțumit de echipa sa.

Sosul a fost pe placul lui Cătălin Scărlătescu, dar acesta a mărturisit faptul că nu este impresionat în adevăratul sens al cuvântului. La fel a spus și despre preparatul echipei verzi.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut scandal și a aruncat cu obiecte! Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Verdictul surpriză dat de gimnaști. Cine a câștigat proba de gătit și cine intră la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x