Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat ce se schimbă la jocul de amuletă. Ce probă au primit cei patru chefi

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce avantaj important aduce prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13, dar și ce se întâmplă după fiecare confruntare între chefi.

Colaj cu Irina Fodor și noii chefi de la Chefi la cuțite Galerie
Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce avantaj important aduce prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13, dar și ce se întâmplă după fiecare confruntare între chefi | Antena 1

După ce jurizat prima farfurie din acest sezon, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu s-au întâlnit în bucătărie pentru prima lor confruntare pentru amuletă! Irina Fodor i-a luat prin surprindere atunci când a anunțat ce reguli noi există, ce se întâmplă la finalul probelor de gătit pentru avantaj, dar și ce au de gătit chefii și cine face degustarea în ediția din 18 martie 2024.

Irina Fodor a anunțat tema de gătit pentru proba de amuletă din prima ediție Chefi la cuțite sezonul 13. Cine face degustarea și ce noutăți există

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat tema primei probe de gătit pentru amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13. Încă din prima ediție, difuzată pe 18 martie 2024, chefii au avut parte de o surpriză de proporții.

„Eu știu că sunteți foarte emoționați acum, mai ales că este și prima voastră amuletă, pentru că eu am câteva la activ. Să vedem cui îi poartă noroc cifra 13!”, a zis Irina.

Apoi, după ce chefii au părut că sunt pregătiți de confruntare, îndrăgita prezentatoare a oferit mai multe detalii:

Citește și: CONCURS | Ia parte la „Degustare la cuțite”. Cum poți să trăiești experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător

„Sunteți patru, dar în confruntări o să fiți doar trei! Asta depinde numai de aceste amulete. Dar, în caz că e egalitate între voi pe ultimul loc, atunci vor folosi și părerile concurenților. În urma acestor amulete voi veți primi de la cel care jurizează 5, 4, 3 sau 2 puncte. Asta o să vedeți pentru că o să primiți niște tigăițe. Acestea sunt tigăițele! Avem una de argint, una de aur, una de bronz și una neagră. Spatele tigăiței de aur este și amuleta pe care o veți câștiga! Dacă tot am ajuns aici, atunci pot să v-o și citesc: ai puterea să obligi concurenții echipelor adverse să gătească legați doi câte doi, iar dacă echipa are număr impar, concurentul rămas va fi legat cu chef-ul”, a fost amuleta anunțată de Irina Fodor, în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024.

„Asta trebuie câștigată!”, a fost reacția lui Richard Abou Zaki.

„O să cadă pe capul tău, Ștefan!”, a fost promisiunea făcută de Orlando rivalului său.

Citește și: Cine e Chef Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are o carieră impresionantă în domeniul gastronomic

„Aceste amulete durează o oră și este la fel de important cine le jurizează. În acest sezon, pentru că trebuie să vă cunoaștem foarte bine și pentru că trebuie să avem multe păreri despre felul în care gătiți într-o zi o să jurizeze un chef, iar a doua zi o vedetă. Vom alterna. Astăzi, la prima amuletă, va juriza un chef. Este vorba despre Vlad Pădurescu.

„Vlad Pădurescu sigur face diferența în România, cu ce face. Îmi place mult de el fiindcă știu că reinterpretează bucătăria românească și cu gust, cu pasiune și e un om de tot respectul”, a fost de părere Richard Abou Zaki.

„Pentru noi în seara asta nu e ușor”, a completat Ștefan Popescu, în ediița din 18 martie 2024 a emmisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Citește și: Cine e Chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Tot ce trebuie să știi despre cariera sa impresionantă

Apoi, Irina Fodor a complicat și mai mult lucrurile atunci când a anunțat ce temă de gătit a ales pentru prima confruntare pentru amuletă: „Am ales o temă pe care puteți să o reinventați pentru azi. Se potrivește felului de-a găti a lui Vlad Pădurescu: piept de pui!”.

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au făcut ochii mari și toți au fost de părere că un ingredient atât de simplu poate pune chiar și bucătarii cu experiență în dificultate.

„Trebuie să duc puiul ăla la un alt nivel, să-l impresionez pe chef”, a zis Ștefan Popescu.

„Ștefan încearcă să găsească niște chestii din astea care să te dezechilibreze, dar iarăși e pe o pistă greșită. Va pierde duelul ăsta, va pierde amulete”, a zis Alexandru Sautner la testimonial.

„Stai, stai, bunicule! Obosești pe drum, te lasă picioarele! O să-ți dăm un scaun acolo, să te așezi”, a fost replica lui Ștefan Popescu.

„La sfârșitul celor 11 amulete vom socoti punctele pe care le-a obținut fiecare dintre voi”, a zis Irina Fodor.

Cronometrul a pornit și cei patru s-au apucat imediat de gătit, pentru prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 18 martie 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Iulia Maria Creangă i-a uimit pe jurați atunci când a dezvăluit cu ce se ocupă. Ce au z... Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Orlando Zaharia a făcut o „gafă” în prima probă de amuletă. Ce au surprins camerele de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x