Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Florin Boldor i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce a recunoscut: „Spărgeam conturi”

Florin Boldor i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale în ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 19 aprilie 2023. Iată ce a recunoscut concurentul despre meseria lui, de față cu jurații show-ului culinar.

colaj foto cu florin boldor, sorin bontea, catalin scarlatescu si sorin bontea la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Concurentul i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale, în ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1 | Antena 1

Florin Boldor are 18 ani, vine din Arad și este bucătar de profesie. Tânărul a venit în ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 19 aprilie 2023 cu un preparat asiatic pentru a-i impresiona pe cei trei jurați.

„Vreau să observe chefii că știu niște tehnici și că mă descurc”, a mărturisit concurentul.

Apariția lui Florin Boldor în platoul emisiunii i-a surprins pe chefi. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au dorit să afle mai multe detalii despre viața tânărului, motiv pentru care curiozitățile nu au încetat să apară.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Chef Sorin Bontea a crezut că a primit o pulpă de pui crudă, dar apoi s-a întâmplat ceva uluitor

„Lucrez la o firmă de catering, le facem de mâncare copiilor la grădiniță”, a povestit concurentul despre meseria lui.

Ce făcea Florin Boldor ca să câștige bani. Ce le-a recunoscut chefilor în ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 19 aprilie 2023

În ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 19 aprilie 2023, Florin Boldor a dezvăluit că bucătăria a fost cea mai mare pasiune a lui încă din copilărie. De asemenea, concurentul le-a mărturisit chefilor ce făcea ca să câștige bani.

„De la 14 ani am fost practicant, după am evoluat încet. M-am dus dintr-un restaurant în altul. Am lucrat la 4 restaurante. (...) Am lucrat de la 12-13 ani, am fost nevoit. La 14 ani m-am mutat singur de acasă. Mă trezeam la 3 dimineața și munceam. Părinții mei au divorțat când aveam eu 14 ani.

Am mai făcut bani și din altceva. Spărgeam conturi de Facebook, chiar și al primarului. Nu mă mai ocup cu chestii de astea, am fost la Poliție. M-am făcut băiat cuminte”, a mai povestit Florin Boldor.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Iustin Cîmpeanu, tânărul care i-a dat un autograf lui chef Florin Dumitrescu. Ce a urmat

„Ești un băiat muncitor, draguț și foarte onest”, i-a spus chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Horia Brenciu a făcut show la degustare. Ce i s-a întâmplat când a gustat dintr-o farf... Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Horia Brenciu a dat verdictul. Cine a câștigat amuleta 12. Ce au filmat camerele în pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x