Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe chefi atunci când a apărut în platou. Ce a povestit

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, „Barbie” de România i-a uluit pe jurați atunci când și-a făcut apariția în platou. Drag queen-ul a făcut confesiuni emoționante despre trecutul său.

Colaj cu Barbie Queen și jurații Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, „Barbie” de România i-a uluit pe jurați atunci când și-a făcut apariția în platou. | Antena 1

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite ne-a delectat nu doar cu rețete savuroase și combinații surprinzătoare de arome, ci și cu faptul că chefii au cunoscut concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii. Printre ei s-a numărat și Barbie Queen, care i-a luat prin surprindere pe jurați, în ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe jurați, în ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1

Barbie Queen este un drag queen care pe scenă își spune Barbie. În timp ce gătea, concurentul a dezvăluit mai multe detalii despre el.

„Ceea ce sunt eu e o exagerare a păpușii Barbie. În viața de zi cu zi sunt stilist, antreprenor, lucrez în propriul meu spațiu. Fac păr, unghii, make up și hairstyle. Dar în mare parte sunt stilist protezist, fac unghiuțe cu gel. Îmi place extravaganța cel mai mult. Îmi place tot ce ține de glitter. Ce să mai, exagerare, să fie cât mai sclipitor”, a fost confesiunea făcută de Barbie Queen.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gabriel Manu a povestit ce viață de film a avut până acum. Ce a făcut

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au votat, apoi ușile s-au deschis și în platou a apărut Barbie Queen.

„Eu sunt Barbie, sunt o persoană non-binară, sunt drag queen, am 20 de ani. Persoană non-binară înseamnă balanța dintre feminin și masculin, numai că în cazul meu balanța se lasă greu spre partea feminină. Am știut asta dintotdeauna și am ținut asta ascuns până la 14 ani. După, am făcut coming put-ul familiei mele. Adică le-am spus că sunt un suflet de femeie într-un corp de bărbat. Părinții nu m-au înțeles și m-au abandonat. Vin dintr-o familie extrem de tradițională, nu am puttu să am o familie care să mă susțină. Tata nu era tată, bea foarte mult, bătaie foarte multă aplicată întregii familii: mie, mamei și surorii. Un om tiran și atât. Vorbesc cu ea. M-au abandonat, nu m-au mai băgat în seamă și am plecat de acasă. Am locuit singur, ajutat de sora mea, într-o garsonieră. Ea a avut grijă să nu îmi lipsească nimic. Ea a fost și mamă și tată. Aripile mele de înger cu care zbor și în ziua de astăzi. Ea e tot. Acum sunt un foarte bun stilist și în timpul liber sunt drag queen. Obișnuiam să ies așa pe stradă, până m-au bătut într-un restaurant în București, o lună nu am mai auzit cu urechea stângă. De atunci îmi este foarte frică să cunosc oameni noi”, a dezvăluit concurentul, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Gabriel Florin Mihăilescu, fostul membru al trupei Albatros, a vorbit despre cariera lui

Chefii au apreciat curajul tânărului de-a alege să fie exact așa cum e.

„Atâta timp cât te simți bine în pielea ta, asta e tot ce contează”, a zis Sorin Bontea.

Chiar dacă nu a primit niciun cuțit, tânărul a fost apreciat de chefi pentru curajul de-a face dezvăluirile pe care le-a făcut.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu.... Chefi la cuțite își menține supremația în topul audiențelor. Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x