Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Andreea Crețu i-a impresionat pe chefi cu povestea ei de viață. Ce surpriză i s-a făcut

În ediția 14 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 24 septembrie 2023, Ana Crețu, o tânără visătoare și muncitoare în vârstă de 22 de ani, a câștigat inimile telespectatorilor și a juraților de la "Chefi la Cuțite" cu povestea sa de viață și cu exemplul său de cum alege să privească viața.

colaj foto cu concurent si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Andreea Crețu i-a impresionat pe chefi cu povestea ei de viață. | Chefi la cuțite

“Sunt o fată visătoare, muncitoare, care vrea să ajungă cât mai sus”, așa se prezintă Ana Crețu, concurenta care a zâmbit constant la Chefi la cuțite.

Ea povestește că viața sa de până în prezent a fost un șir lung de decizii și de transformări. Ea spune că s-a schimbat dintr-o persoană închisă, într-o fată cu o personalitate carismatică cu ajutorul platformei TikTok, iar această evoluție i-a adus nu doar popularitate și încredere ci și un mod de a câștiga să-și poată ajuta familia.

Citește și: Chefi la cuţite strânge rândurile competiţiei într-o nouă etapă a show-ului culinar: „Un bootcamp cum nu s-a mai pomenit!”

Ana Crețu vine cu o adevărată lecție de viață pentru chefi. Povestea sa a impresionat la la Chefi la cuțite, în ediția 14 din 24 septembrie 2023

TikTok-ul, o platformă care a devenit din ce în ce mai influentă în mediul online, a fost sursa de eliberare pentru Ana. Ea a început să vorbească în fața camerei, să-și împărtășească pasiunile și să încurajeze pozitivitatea și simplitatea în viață. Această schimbare i-a permis să depășească traumele din trecut și să se deschidă către o lume plină de oportunități.

“Mă numesc Crețu Andreea, am 22 de ani, locuiesc în Cluj în prezent și sunt TikTok-eriță. TikTok mă ajută foarte mult pentru că din persoana închisă, m-am deschis foarte mult. Am început să vorbesc în fața camerei, să îmi spun pasiunile, să zâmbesc, să râd și, într-un fel, m-a ajutat să trec peste traumele mele”, povestește cu veselie Ana Crețu.

Alături de ea au venit susținătorii săi din mediul online. Doi dintre oamenii care i-au apreciat activitatea pe rețelele de socializare. Cel mai mare vis al său a mărturisit că este admiterea la Facultatea de Psihologie.

În gimnaziu am primit foarte mult bulling din partea colegilor de clasă, din cauză că eram mică de statură și eram diferită față de ei. A venit însă veselă și cu entuziasm să-și arate talentul și în fața chefilor cu o porție de papanași: “E un desert perfect, simplu, care îți aduce aminte de copilărie”.

Ajunsă în fața chefilor, Andreea Crețu a vorbit despre viața sa: “Lucrez în bucătărie ca spălător de vase. Creez conținut pe TikTok, divertisment și motivație. Promovez simplitatea și lucrurile mărunte din viață pentru că astea sunt cele mai importante”.

A povestit că s-a apucat de TikTok cu dorința de a-și crea un spațiu al său. Simțea asta pentru că a trăit greu, familia sa avea doar ajutorul social și abia reușeau să toți copiii. Am trei surori și doi frați mai mici și am plecat să-i ajut, să-mi strâng bani de facultate, să-mi fac un loc al meu și să-mi demonstrez mie că pot face lucruri extraordinare.

Acum reușește să-și ajute inclusiv familia. Le trimite totul sub formă de alimente și produse către frații ei, din care nu lipsesc hainele și jucăriile.

“Știu eu mai bine de ce nu le trimit bani. Ai mei nu m-au susținut aproape deloc. Nu m-au apreciat, n-am avut parte de iubirea aia părintească. Dar am privit din perspectiva lor. Poate nici ei în copilărie nu au primit iubire”, a mai spus Ana Crețu.

Ea a fost cea care a avut grijă de frații săi în timp ce părintii erau plecați: “Mama cum mergea cu ziua prin sat, trebuia să fie cineva capul familiei”. Nu i-a fost însă ușor să-și părăsească familia pentru că s-a opus deciziei sale de a se muta, povestește ea: “A fost foarte dificil pentru mine pentru că nu au fost de acord deloc. Țipau, erau certuri în continuu, au încuiat și ușa ca să nu plec și eu am sărit pe geam și am plecat”, a mai povestit ea.

“Am învățat să caut validarea în mine și să fiu încrezătoare că totul va fi bine”, spune ea.

Chefii au fost impresionați de povestea sa și au decis să-i ofere cuțitul prietenii în schimbul rezultatelor pentru preparatul său. Chef Florin Dumitrescu îi oferă validarea: “Vreau să te premiez cu acest cuțit în semn de prietenie, nu pentru ce ai gătit, ci pentru ceea ce ești și pentru ceea ce încerci să faci, pentru că demonstrezi tuturor că de oriunde poate să răsară o floricică foarte frumoasă ”, a spus Chef Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite își menține supremația în topul audiențelor. Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Irena Boclincă, zisă și Viorică Dăncilă de la iUmor, a făcut show! Ce a zis chefilor

Chefi la cuţite strânge rândurile competiţiei într-o nouă etapă a show-ului culinar: „Un bootcamp cum nu s-a mai pomenit... Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Buta Mihaela și Chele Georgiana au gătit un prânz de războinic. Moment inedit în pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x