Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Irena Boclincă, zisă și Viorică Dăncilă de la iUmor, a făcut show! Ce a zis chefilor

Printre cei mai savuroși concurenți din sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite este Irena Boclincă, pe care mulți o știu de la show-ul iUmor de la Antena 1, după ce a făcut senzație cu rolul Vioricăi Dăncilă.

Colaj cu Irena Boclincă alături de jurați la Chefi la cuțite și iUmor Galerie
Printre cei mai savuroși concurenți din sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite este Irena Boclincă, pe care mulți o știu de la show-ul iUmor de la Antena 1, după ce a făcut senzație cu rolul Vioricăi Dăncilă | Antena 1

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, printre cei care au venit să gătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-a numărat și Irena Boclincă de la iUmor, pe care mulți o știu după ce a făcut senzație cu rolul Vioricăi Dăncilă. Chiar și chefii au recunoscut-o imediat.

Irena Boclincă a făcut show în ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 20 septembrie 2023

Lumea o știe de la iUmor pentru personajul Viorică Dăncilă, dar iată că actrița a venit să demonstreze că se pricepe nu doar la glume și scenete, ci și la gătit. Ca să îi impresioneze pe jurați, aceasta a decis să pregătească o rețetă de iepure la ceaun cu legume, mămăligă, brânză, smântână și murături.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ce afacere are Cătălina Vlad, după ce a renunțat la facultate. Cât câștigă concurenta

„Hai că încep să mă agit! Eu avioane nu știu să fac, că sunt actriță”, a zis ea, cuprinsă de emoții.

La final, preparatul a fost trimis pe bandă pentru degustare, cloșurile s-au ridicat și chefii s-au apucat de degustat și jurizat. Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Irena Boclincă, zâmbind și amuzându-i pe chefi cu replicile sale.

„Sper că vă simteți bine”, a zis ea, pusă pe glume.

Aceștia au recunoscut-o și și-au dat seama că este cea care a făcut senzație cu rolul Vioricăi Dăncilă, la emisiunea iUmor, de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Alice Peneacă a dat verdictul ce a adus o surpriză uriașă. Cine a câștigat ultima amuletă

Concurenta a dezvăluit nu doar cum a luat naștere personajul pe care l-a interpretat, dar și cu ce se ocupă în prezent:

„Sunt asistent producător la Antena Stars, lucrez la producție și am vrut să văd cum e lucrul în spatele camerelor. Am un spectacol”, a dezvăluit ea, în ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 20 septembrie 2023.

Florin Dumitrescu i-a pus două cuțite pe masă, cel de concurent și cel de prieten al emisiunii, iar actrița l-a ales pe cel argintiu.

„Am luat cuțitul prieteniei pentru că am zis că eu gătesc pentru mine, dar totuși la Chefi la cuțite e de gătit. Și nu mă joc cu soarta”, a zis Irena Boclincă la final.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gherguț i-a uimit pe chefi cu sacrificiile pe care le face ca să devină bu... Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Gabriel Florin Mihăilescu, fostul membru al trupei Albatros, a vorbit despre carier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x