Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Moș Crăciun și spiridușii săi au adus cadouri pentru chefi. Ce au dezvăluit despre satul lor

În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl vedem pe Moș Crăciun și pe spiridușii săi. Acesta a pregătit o surpriză neașteptată pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Colaj cu Moș Crăciun și spiridușii săi alături de cei trei jurați Chefi la cuțite Galerie
În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl vedem pe Moș Crăciun și pe spiridușii săi | Antena 1

Gina Pistol l-a întâmpinat pe Moș Crăciun și pe spiridușii săi în culisele emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția din 26 aprilie 2023. Îndrăgitul personaj a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

„Poate vă întrebați ce fac eu vara, aici. Am simțit eu că osciorelele mele bătrâne nu prea mai suportă așa frigul și am rugat pe spiriduși să îmi caute un loc în care să mă mai refugiez din când în când. Nu poate veni Moșul undeva fără să aducă daruri. Știți că eu am o carte a copiilor cuminți, unde văd doar eu cu o lupă specială, văd ce scrie acolo. Chefii, toți 3, sunt pe lista mea de copii cuminți, pentru că nu și-au pierdut această idee de copilărie”, a fost dezvăluit Moș Crăciun din satul lui Moș Crăciun din Negrești (Neamț).

Moș Crăciun a venit la Chefi la cuțite sezonul 11 cu cadouri speciale. Ce a spus despre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 26 aprilie 2023, Moș Crăciun și spiridușii săi au intrat în bucătărie și au decis să pregătească chefilor o rețetă cu care să îi impresioneze: lohikeitto, supă finlandeză cu somon, dar și un desert numit fulgi de zăpadă.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Maria Lungu a primit o propunere neașteptată de la Cătălin Scărlătescu. Ce a zis

Un moment surprinzător a fost atunci când Măciucă și-a făcut apariția în platou și a început să arunce cu confetti: „Ninge! Ninge!”. Când ușile s-au deschis și și-a făcut apariția Moș Crăciun alături de spiriduși și de cei din corul său, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut ochii mari și nu le-a venit să creadă.

„La asta nu mă așteptam. Suntem de Doamne ferește!”, a zis Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu a fost uimit și a zis chiar că a fost o noapte când la el nu a venit cu cadou: „Făcusem un sistem de sfori, tot felul de capcane ca să îl prind, și în anul ăla nu a venit”.

„Am venit de la Rovanieni, de la Cercul Polar, am căutat un loc mai cald. Am un sat al meu, satul lui Moș Crăciun, se află în județul Neamț. Merg la coasă, mai stau cu oițele. Am și costum de vară. Satul se numește Negrești. Să veniți pentru că merită!”, a zis Moș Crăciun chefilor, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Dumitru Linguraru, dezvăluire despre Sorin Bontea. Ce cadouri a adus chefilor și cu ce i-a uimit

„Satul lui Moș Crăciun este minunat, este plin de luminițe, este magic. Acolo am reușit să ne construim și noi căsuța noastră, a spiridușilor. Avem poșta, care este de-o importanță foarte mare, avem atelierul de jucării, atelierul de împachetat cadouri, e casa Moșului și locul unde are biroul, acolo unde se află cartea copiilor cuminți”, a zis Bubu, spiridușa lui Moș Crăciun.

Surpriza a fost și mai mare atunci când chefii au primit cadouri.

„Mă bucur că vă bucurați precum copii!”, a zis Moș Crăciun, care a primit cuțitul de argint, dedicat prietenilor emisiunii Chefi la cuțite, în sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Cel mai înalt om din lume, în vizită la Chefi la cuțite. Show-ul culinar își menține supremația în topul audiențelor... Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Gina Pistol a pregătit o „bombă” la jocul de amuletă. Ce probă au primit chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x