Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 19 decembrie 2022. Cum arată orașul lui Moș Crăciun din România. Ce au făcut vedetele

Spre finalul ediției cu numărul 7 „Poftiți pe la noi: Poftiți la târg”, vedetele au făcut o ultimă călătorie într-un orășel plin de magie, care este, cu siguranță, visul oricărui copil: casa lui Moș Crăciun. În stilul lor caracteristic, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au „păcălit” pe Nea Marin, însă nimeni nu a rămas nepedepsit, în special după ce acesta din urmă a intrat în posesia nuielușelor lui Moș Nicolae.

colaj foto cu nea marin, mos craciun si catalin cazacu Galerie
Moș Crăciun a avut un cadou special pentru Nea Marin, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg | Antena 1

Pregătite să răspundă pozitiv invitației lui Moș Crăciun de a-i vizita sătucul de poveste, vedetele show-ului au pornit către frumoasa locație, la îndemnul lui Nea Marin, întors de la nuntă și gata să preia din nou conducerea echipei.

Cu toții s-au conformat, dornici de marea aventură, mai puțin Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au avut alte planuri mai...relaxante. Cei doi l-au păcălit pe Nea Marin că vor veni separat, cu o altă mașină, însă odată rămași singuri în satul lor, s-au gândit să se bucure de tot ceea ce are de oferit locația.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și-au petrecut ziua „pe relaxare”, în ciubăr

Siguri pe ei după ce nu au mai primit obișnuita bătaie din partea lui Nea Marin, Liviu și Andrei au decis să facă o baie fierbinte în ciubăr, acolo unde au ciocnit și câte un pahar. „Moale bătrânul”, a zis Vârciu la testimoniale, după ce Nea Marin nu l-a mai „altoit” de data aceasta.

„Semn că nu prea i-a priit temnița. I-am găsit punctul sensibil”, a adăugat Ștefănescu, după ce gazda show-ului i-a lăsat, pentru moment, să își facă de cap. „Dacă ne prinde Nea Marin în ciubăr, ne-am nenorocit cu toții”, i-a zis, totuși, Andrei lui Liviu, cu o urmă de îngrijorare.

Echipa a vizitat orășelul lui Moș Crăciun și a trăit magia sărbătorilor de iarnă

În timp ce ei se relaxau în „jacuzzi-ul” improvizat, echipa a văzut cum arată spiritul Crăciunului chiar la el „acasă”, în orașul lui Moș Crăciun, plin de cadouri, spiriduși și bucurie.

„Satul lui Moș Crăciun parcă era rupt dintr-o poveste”, a mărturisit Doinița Oancea. Și ceilalți s-au arătat plăcut surprinși de întreaga priveliște. „Nicio secundă nu îmi imaginam că există locul ăsta în România”, a zis Cătălin Cazacu.

„Nu mi-a venit să cred că se poate întâmpla așa ceva într-un sătuc din România, uitat de lume”, a punctat și Nea Marin.

Echipa a vizitat inițial casa spiridușilor, unde vedetele au aflat povestea originii acestor ființe magice, dar și atelierul de jucării al lui Moș Crăciun. La final, au ajuns chiar în casa Moșului, care le-a trasat câteva sarcini importante. Concurenții au ajutat spiridușii în câteva ateliere, cel de monat jucării și cel de sortare și ștampilare a scrisorilor cu dorințe.

Vedetele s-au bucurat ca niște copii de magia orășelului, iar surpriza zilei a fost și o mică furtună de zăpadă artificială, pentru a completa cadrul de poveste.

La final, Nea Marin a făcut rost de nuielușele lui Moș Nicolae și le-a pus în aplicare așa cum știe el cel mai bine, iar Cătălin Cazacu a fost prima „victimă”. Nici Vârciu și Ștefănescu nu au scăpat de pedeapsă, după ce Nea Marin i-a prins în ciubăr. Iată ce s-a întâmplat în video-ul de mai sus!

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 19 decembrie 2022. Cum a ajuns Nea Marin în „temniță”. Ce au pus la cale vedetele... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 20 decembrie 2022. Liviu Vârciu a fost chinuit de o broască în timpul nopții. Ce s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x