Antena Căutare

Cum au apărut în mediul online Alex Mihoc și Janni Alexandridis, la scurt timp de la Finala sezonului 12 Chefi la cuțite

Alex Mihoc și Janni Alexandridis s-au pozat într-o ipostază neașteptată, la scurt timp de la Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Iată ce a apărut pe conturile lor de Instagram, după ce cuțitul de aur din echipa turcoaz la ajutat pe finalistul din echipa magentă să câștige în ultima etapă a competiției.

Colaj cu Janni Alexandridis și Alex Mihoc în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite Galerie
Alex Mihoc și Janni Alexandridis s-au pozat într-o ipostază neașteptată, la scurt timp de la Finala sezonului 12 Chefi la cuțite | Antena 1

Finala sezonului 12 Chefi la cuțite a fost memorabilă pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. Finaliștii au apelat la cele mai senzaționale preparate pentru a-i impresiona pe degustătorii din ultima etapă a competiției.

Totul a fost pe măsura așteptărilor. Valentin Timofte, Janni Alexandridis și Ioana Dehelean s-au descurcat mai bine ca niciodată în ediția finală a show-ului culinar. Organizarea și profesionalismul celor trei a surprins pe toată lumea.

Deși calmul a predominat pe platoul de filmare, concurenții au trecut prin incidente neașteptate, momente tensionate și situații palpitante. Cea mai emoționantă clipă a fost atunci când Irina Fodor a anunțat câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite.

Citește și: Mesajul transmis de Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a dezvăluit acesta

Telespectatorii au fost nerăbdători să afle cine este finalistul care pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Emoțiile au pus stăpânire pe reprezentanți celor două echipe (portocalie și magenta).

Janni Alexandridis a izbucnit de fericire la vestea că a ieșit victorios. De asemenea, Valentin Timofte și Ioana Dehelean au primit înfrângerea cu zâmbetul pe buze și bucuroși pentru că au trăit o experiență unică.

Cum s-au fotografiat Alex Mihoc și Janni Alexandridis după Finala sezonului 12 Chefi la cuțite

Cuțitul de aur din echipa magenta și-a dorit foarte mult să câștige. Chiar dacă a clacat la proba desertului, Janni Alexandridis a reușit să gestioneze situația dificilă și să se adapteze noilor condiții.

Finalistul a fost foarte atent la toate detaliile ce țin de Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Acesta și-a ales cu mare grijă meniu, dar și echipa alături de care să gătească în ultima etapă a competiției.

Cei care l-au ajutat pe Janni Alexandridis să câștige show-ul culinar au fost: Alex Mihoc (cuțitul de aur din echipa turcoaz), Mariposa, Horia Manea, Fabian Soare și Mihaela Bărbosu. Toți au muncit cot la cot pentru colegul lor de platou.

La scurt timp de la difuzarea finalei pe micile ecrane, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite s-a fotografiat într-o ipostază neașteptată alături de Alex Mihoc, cel care i-a fost aproape chiar în ultima etapă a concursului.

Citește și: Ce a publicat Valentin Timofte de la Chefi la cuțite, după ce Janni Alexandridis a câștigat sezonul 12. Lângă cine s-a pozat

Se pare că cei doi s-au întâlnit cu ceilalți colegi de platou pentru a viziona ediția finală a show-ului culinar.

Chiar cuțitul de aur din echipa turcoaz a distribuit poza alături de Janni Alexandridis pe contul de Instagram. În ciuda rivalității din concurs, aceștia se înțeleg foarte bine și au legat o relație specială de prietenie.

Edițiile integrale Chefi la cuțite sezonul 12 pot fi văzute pe AntenaPLAY

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de cei trei chefi pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care a preluat acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite. După ce și-au format echipele, chefii au dat startul battle-urilor și al duelurilor și au sperat că vor ajunge în finală cu cât mai mulți concurenți. La final, pe 18 octombrie 2023, în marea finală, Janni Alexandridis a câștigat finala Chefi la cuțite sezonul 12.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Mesajul transmis de Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a dezvăluit acesta... Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite. Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuţite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x