Antena Căutare

Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Valentin Timofte, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis și-au făcut echipele. Pe cine au ales

Valentin Timofte, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis și-au făcut echipele alături de care să gătească în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Finaliștii au ales cu mare atenție persoanele cu care vor împărți bancul de lucru în ultima etapă a show-ului culinar. Iată la ce strategii au apelat.

colaj foto cu irina fodor si poza cu cei trei finalisti de la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Cei trei finaliști și-au ales echipele, în ultima ediție Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Valentin Timofte, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis au fost puși să își aleagă echipele pentru Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Înainte de o bătălie pe măsura așteptărilor, finaliștii au primit o sarcină dificilă din partea Irinei Fodor.

Aceștia au fost nevoiți să ia o decizie importantă: alegerea foșilor colegi alături de care să gătească în ultima etapă a competiției. Pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, cei trei au pus în joc toate strategiile.

„Vreau să iasă lucrurile așa cum le am eu în cap, am nevoie de oameni care execută bine anumite task-uri. Urmează marea împărțeală, încep să am emoții!”, a spus Valentin Timofte.

„M-am gândit la câțiva oameni pentru echipa mea, însă am două persoane de bază pe care sper din tot sufletul să le obțin”, a mai adăugat și Ioana Dehelean.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au fost emoționați să îi revadă pe cei dragi. Ce reacții au avut

Toți concurenții din sezonul 12 Chefi la cuțite au pășit din nou pe platoul de filmat, iar emoțiile și-au spus rapid cuvântul. De asemenea, Irina Fodor nu a uitat să-i anunțe pe concurenți despre numărul membrilor din echipă.

„În acest sezon vă puteți alege echipe de câte 5 concurenți, dar ordinea în care o veți face va fi decisă de chef Cătălin Scărlătescu”, a zis prezentatoarea TV.

Juratul a făcut ochii mari când a aflat situația delicată în care l-a pus Irina Fodor: „Să arunce pe mine toată vina asta, adică să îmi iau eu înjurăturile. Ordinea este foarte simplă, este exact cea de la ultima bandă”.

Așadar, chef Cătălin Scărlătescu a decis ca Ioana Dehelean să aleagă prima, fiind urmată de Janni Alexandridis și Valentin Timofte.

„Un clasament trist pentru mine, nu mă simt bine, dar privesc și partea bună. Sunt aici, ceva le-a plăcut”, a evidențiat cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea.

Pe cine au ales Valentin Timofte, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis în echipele lor din Finala sezonului 12 Chefi la cuțite

Primul concurent pe care Ioana Dehelean l-a luat în echipa ei din Finala sezonului 12 Chefi la cuțite a fost Maria Paraschiv, colega ei din echipa magenta. Janni Alexandridis a făcut o mutare neașteptată. Acesta a decis ca prima persoana care intră în echipa lui să fie Mariposa.

„Bine jucat, bine gândit! Bravo”, a fost replica lui chef Sorin Bontea.

Primul concurent de care Valentin Timofte are nevoie în ultima etapă a show-ului culinar este Mirela Chiroabă. De asemenea, cuțitul de aur din echipa portocalie i-a mai ales pe Cosmin Berki, Maryoris Hurtado, Habibi și Răzvan Mincă.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Mohannad Zaid (Habibi) a enervat-o pe Maryoris Hurtado. Ce s-a întâmplat

Ioana Dehelean i-a mai chemat alături de ea pe Alex Bunea, Raluca Hulubei, Ursu și Nadd Hu. Finalista din echipa magentă a mizat pe comunicarea și înțelegerea dintre oamenii, acesta fiind criteriul după care s-a ghidat în formarea echipei.

Janni Alexandridis și-a completat echipa cu Alex Mihoc, Horia Manea, Fabian Soare și Mihaela Bărbosu. Cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu a apelat la strategii uluitoare pentru Finala sezonului 12 Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă. În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care vine cu cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu era câștigat de jurați, acesta urma să fi pus în seif. Toate mizele din seif au fost jucate în ultima etapă de preselecții, iar un chef s-a bucurat din plin de ele la battle-uri

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ce veste a dat Alex Mihoc, la scurt timp după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. În compania cui a fost surpr... Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Raluca Hulubei s-a enervat și a țipat la Valentin Timofte, fără reținere. Ce i-a sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 9, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o fotografie înduioșătoarea. Tânăra nu este foarte activă în mediul online, fapt pentru care internauții așteaptă cu nerăbdare să vadă ce mai postează aceasta.

Marti, 21.11.2023, 14:54
(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți atunci când a decis să îi ajute, la unul dintre battle-uri. Surpriza a fost mare atunci când au descoperit toți despre ce este vorba.

Marti, 21.11.2023, 08:08
Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8 și-a luat prin surprindere fanii cu nu anunț neașteptat. Tânărul a decis să își deschidă o nouă afacere, într-un domeniu complet diferit față de cel gastronomic. Iată cu ce se ocupă acum!

Vineri, 17.11.2023, 12:28
Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a oferit un interviu în exclusivitate. Cum i s-a schimbat viața în urma show-ului culinar și ce decizie uriașă a luat pentru viitorul carierei sale de chef.

Joi, 16.11.2023, 14:06
Ultimele știri
x