Antena Căutare

Ce a publicat Valentin Timofte de la Chefi la cuțite, după ce Janni Alexandridis a câștigat sezonul 12. Lângă cine s-a pozat

Valentin Timofte, finalistul Chefi la cuțite sezonul 12 din echipa portocalie, a publicat în mediul online o imagine neașteptată alături de un fost coleg de platou. Iată lângă cine s-a pozat acesta, fără ezitare, după Finala câștigată de Janni Alexandridis.

Colaj cu finaliștii sezonului 12 Chefi la cuțite: Valentin Timofte, Janni Alexandridis și Ioana Dehelean Galerie
Valentin Timofte, finalistul Chefi la cuțite sezonul 12 din echipa portocalie, a publicat în mediul online o imagine neașteptată alături de un fost coleg de platou | Antena 1

Telespectatorii au urmărit Finala sezonului 12 Chefi la cuțite într-un număr mare pentru a afla cine este marele câștigător al premiului în valoare de 30.000 de euro. Cei care s-au luptat în ultima etapă a competiției au fost Valentin Timofte din echipa portocalie, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis din echipa magenta.

Finaliștii au gândit meniuri de senzație pentru această etapă importantă din viața lor, iar mai apoi și-au ales echipele alături de care să gătească. Strategiile, momentele tensionate și situațiile imprevizibile au fost nelipsite din concurs. Deși au fost adversari, cei trei nu au uitat de fair-play.

Emoțiile s-au simțit la cote maxime când banda a adus farfuria aurie cu numele câștigătorului pe ea. Irina Fodor nu i-a ținut prea mult în suspans, anunțând că cel care pleca acasă victorios este Janni Alexandridis.

Ce imagine a publicat Valentin Timofte de la Chefi la cuțite, după ce Janni Alexandridis a câștigat sezonul 12

Valentin Timofte a avut parte de o experiență unică în show-ul culinar. Chiar dacă nu a reușit să pună mâna pe premiul cel mare, finalistul din echipa portocalie s-a bucurat pentru tot ce a trăit alături de colegii săi.

De asemenea, acesta a încercat să ajute pe toată lumea în competiție, motiv pentru care a legat relații speciale de prietenie cu anumiți concurenți. Printre cei cu care s-a înțeles foarte bine se numără Habibi, Mihaela, Maryoris, Cosmin Berki, dar și alți foști colegi din echipele „rivale”.

Pentru că nu putea să rateze Finala sezonului 12 Chefi la cuțite, Valentin Timofte și o parte din concurenții show-ului culinar s-au întâlnit pentru a viziona cea mai frumoasă aventură a vieții lor de până acum.

Citește și: Cine e Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a aflat despre el și ce a dezvăluit în marea finală

La scurt timp de la aflarea veștii că Janni Alexandridis a ieșit victorios din ultima etapă a competiției, cuțitul de aur din echipa portocalie a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine neașteptată.

Valentin Timofte a distribuit pe contul său de Instagram o poză alături de Horia Manea, concurentul care l-a ajutat pe Janni Alexandridis în Marea Finală a sezonului 12 Chefi la cuțite. Se pare că finalistul din echipa portocalie a rămas în relații foarte bune cu toți colegii săi de platou.

„Băieți răi!”, a fost descrierea din dreptul imaginii cu cei doi.

Care a fost reacția lui Valentin Timofte, după ce Janni Alexandridis a câștigat sezonul 12 Chefi la cuțite

Valentin Timofte a muncit din greu pentru a câștiga sezonul 12 Chefi la cuțite, însă meniul său spectaculos nu a reușit să obțină punctaj maxim. Așadar, Janni Alexandridis a fost desemnat câștigător.

Finalistul din echipa portocalie a fost dezamăgit de faptul că nu a obținut victoria, dar mândru pentru toate realizările sale de până acum.

Citește și: Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Janni Alexandridis s-a panicat la proba desertului. Ce a făcut Valentin Timofte când a văzut

„Aici se oprește drumul meu în acest concurs. Clar sunt dezamăgit”, au fost mărturisirile lui Valentin Timofte, din Marea Finală a sezonului 12 Chefi la cuțite.

Cine e Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a aflat despre el și ce a dezvăluit în marea fi... Mesajul transmis de Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a dezvăluit acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x