Antena Căutare

Detalii neștiute despre Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”! Ce fel de om este, de fapt

Un moment cu adevărat surprinzător din ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au făcut dezvăluiri complet neașteptate despre colegul lor de platou, Cătălin Scărlătescu!

Detalii neștiute despre Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”! Ce fel de om este, de fapt Galerie
Sorin Bontea, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat că, pentru amuleta 23, penultima din sezonul 8, jurat o să fie chiar Cătălin Scărlătescu!

Surpriza a fost și mai mare atunci când Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au aflat faptul că la aceastp probă trebuie să gătească folosind unul dintre ingredientele preferate ale juratului: carne de rață!

Dezvăluiri neașteptate despre Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite

Înainte să se apuce de gătit, un moment cu adevărat special a fost atunci când colegii de platou ai lui Cătălin Scărlătescu au făcut dezvăluiri neașteptate despre acesta. Deși a fost criticat adesea și acuzat de faptul că este prea arogant, iată totuși că lucrurile stau puțin altfel!

citește și: „Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”

„Cătălin este tipul de om cumva foarte sensibil. Are niște chestii cu care se ascunde, începe să fie arogant, impulsiv, încercând să-și ascundă sensibilitatea. E un băiat foarte bun, la orice oră l-ai suna nu ezită să te ajute, nu ezită să spună că te iubește, are ore la care mă sună, ba la 9 dimineața, ba noaptea la 2, mai îmi pune câte o melodie, în funcție de starea pe care o are atunci. Mă bucur că l-am cunoscut, mă bucur că îi sunt alături. E un suflet mare”, a mărturisit Sorin Bontea despre colegul său.

citește și: Dana Lupeasca a făcut spectacol curat la „Chefi la cuțite”: „O să-l omor pe Babană, el m-a adus aici”

„Ca bucătar eu sunt primul om care recunoaște că eu de la Scărlătescu am învățat și mi-am îmbunătățit stilul de gătit în 2006. De la el am învățat să fac paste. Reușește prin mâncare lui să aducă la un loc foarte mulți oameni, indiferent că sunt artiști sau oameni simpli. În felurile lui de mâncare se regăsesc foarte mulți oameni.

El nu visează la cai verzi pe pereți, nu visează la stele Michelin, la chestii din astea de substanță care sunt doar pentru orgoliu. Este un om pe care te poți baza, el este mereu acolo pentru tine când ai nevoie de ajutor”, a dezvăluit Florin Dumitrescu despre juratul din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu decide la cine merge amuleta 23 de la „Chefi la cuțite”! „Vreau să fie clar”... Cătălin Scărlătescu, criză de nervi în bucătărie! Ce a pățit juratul emisiunii „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x