Antena Căutare

George Soare, hairstylistul preferat al vedetelor, a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! „Trebuia să ne muncim masa”

În ediția 22 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, un concurent surprinzător este George Soare, hairstylistul preferat al vedetelor!

George Soare, hairstylistul preferat al vedetelor, a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! „Trebuia să ne muncim masa” Galerie
Celebrul hairstylist George Soare, concurent în emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o carieră de aproximativ două decenii, celebrul hairstylist a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” cu o rețetă de pui tikka masala și sos raita cu orez basmati.

Extrem de pasionat de gătit, George Soare a mărturisit faptul că participarea la acest show culinar este o adevărată provocare, pe care a decis-o s-o accepte și din care speră să învețe cât mai multe lucruri.

Celebrul hairstylist George Soare a gătit la emisiunea „Chefi la cuțite”

Încrezător în rețeta sa, concurentul a dezvăluit cât de mare este pasiunea sa pentru gătit. Am descoperit astfel că nu este exclus ca pasiunea pentru gătit să devină o treabă serioasă!

citește și: Celebra actriță Adriana Trandafir, surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit: „Așa mâncau moșii și strămoșii”

„Cred că am mai multe condimente în bucătărie decât haine în dressing! Pasiunea pentru bucătărie o am drept moșternire de familie. Am luat asta de la mama mea, care gătea în fiecare zi pentru mine și cei patru frați ai mei. Am copilărit la o fermă și trebuia să ne muncim masa mereu.

În plus, gătitul este un domeniu creativ cu care eu sunt obișnuit. Îmi place să mă joc cu condimentele, așa că am decis să gătesc azi chicken tikka masala. Am călătorit în lume pentru mâncare, am străbătut toată lumea, din Los Angeles până în Mumbai, în mare parte pentru mâncare, mă întorc cu valizele pentru ingrediente”, a dezvăluit George Soare, totul în timp ce a pregătit cu multă atenție rețeta aleasă.

citește și: Anastasia are șase ani și a topit inimile tuturor, la „Chefi la cuțite”! „Le fac acest preparat ca la bătrânețe să fie frumoși”

Plin de emoții, George Soare a urmărit cu mult interes degustarea făcută de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Ușile s-au deschis și concurentul a ajuns în fața celor trei jurați, care au fost impresionați de pasiunea acestuia pentru gătit. Nu mulți sunt cei care, aflați în vacanță, decid să se relaxeze luând cursuri de gătit.

La final, pentru rețeta sa de pui tikka masala, George Soare a primit două cuțite și șansa de-a ajunge mai departe, în următoarea etată a competiției „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Adriana Trandafir vine în platoul Chefi la cuțite. Începe ultima săptămână a degustărilor pe nevăzute... Premieră la emisiunea „Chefi la cuțite”! Ce veste neașteptată au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x