Antena Căutare

Tavi Oprea ne recomandă Chamuca crocanta de dovleac cu branza de capra

Ingrediente

  • Dovleac -15 g
  • Branza de capra - 7g
  • Miez de nuca - 1g
  • Miere - 0,05 mg
  • Foi fine de placinta - x3-6cm/20cm
  • Ciuperci champignon - 5
  • Usturoi - 1catel
  • Smantana lichida - 10 ml
  • Vin rosu (cabernet sauvignon) - 250 ml
  • Zahar - 1lingura
  • Ulei de masline - 1,5 ml
  • Mustar - 0,05 g
  • Suc de lamaie
  • Sare
  • Piper
  • Salata creata
  • Baby rucola

Mod de preparare

Se curata dovleacul si se taie felii, dupa care se pune un praf de sare, unt si se pune in cuptor (180*C, timp de 13 min).

Pentru montajul Chamucei: pe o foaie de placinta, se pune dovleac copt, o felie de branza de capra, jumatate de miez de nuca tocat si miere, dupa care se inveleste in stil "chamuca".

Pentru ragu de ciuperci: se toaca marunt ciupercile si usturoiul si se pune intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline. Dupa ce se evapora toata umididatea, se adauga smantana, se tempereaza cu sare / piper si se lasa sa se reduca.

Pentru reductia de vin: intr-o craticioara se pune vinul si lingura de zahar si se lasa sa se reduca la foc mediu.

Pentru dressing de salata: intr-un castron se face o emulsie din ulei de masline, mustar, suc de lamaie si se tempereaza cu sare si piper.

Se monteaza si se serveste de preferinta la cald.

Andreea Dumitrache - Dovleac copt cu brânză de burduf, bacon crocant și sos olandez... Gabriela Constantin ne propune o rețetă delicioasă Trandafiri din dovleac si foietaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x