Antena Căutare

Radu Vâlcan a spus adevărul despre Diana și Aurel de la Insula Iubirii! „I-am văzut”

Radu Vâlcan a spus adevărul despre Diana și Aurel, concurenți în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii, după ce, într-un sezon anterior, cei doi au participat la emisiune alături de alți parteneri.

Radu Vâlcan a spus adevărul despre Diana și Aurel, concurenți în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii, după ce, într-un sezon anterior, cei doi au participat la emisiune alături de alți parteneri.

„Diana s-a schimbat în bine. Este o persoană schimbată – echilibrată, cred că este cel mai bun cuvânt”, a spus Radu Vâlcan, la emisiunea Răi da' buni, după ce Mihai Morar a remarcat că femeia „și-a îngroșat și buzele și vocea”.

„Eram cu toții curioși de reacția ei în momentul în care va da cu ochii de Andi. S-a fâstâcit un pic. E și normal, până la urmă. Se vor întâmpla lucruri extrem de interesante”, a mai spus Radu Vâlcan.

El a precizat că, de altfel, între Aurel și ispita Maria există o poveste similară.

„În resortul în care se află Aurel se află și Maria, ispita care a fost prezentă și în celelalte sezoane și din cauza căreia relația dintre el și Alexandra s-a terminat. Este cumva o situație similară cu cea dintre Diana și Andi. Vedem ce se întâmplă”, a spus Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan a mai spus că el știe, ca toată lumea, că Diana și Aurel au venit ca un cuplu la Insula Iubirii.

„Și eu știu, ca toată lumea, că Diana și Aurel au venit ca un cuplu la Insula Iubirii. Asta a fost dovedit și înainte de începerea filmărilor. I-am văzut liniștiți. Ei știu cât de fericiți erau când au venit acolo, dar vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Radu Vâlcan.

În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, concurenți la Insula Iubirii, dar la brațul altor parteneri. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor.

Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.

„Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, și-a exprimat Diana temerile.

Tocmai de aceea, cei doi au fost chemați pe Insula Iubirii pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunță. Cu un atu în fața celorlalți concurenți, cei doi s-au arătat mult mai reținuți în declarații.

„Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja știu ce o să facă!”, a recunoscut Aurel, care în prima noapte împreună în Thailanda, a făcut alături de iubita sa tentative disperate de a-și consolida relația, de a se simți mai aproape unul de celalalt.

Aurel și Diana au stârnit reacții puternice, seara trecută, la sosirea pe Insula Iubirii... Radu Vâlcan, detalii despre prima picare în ispită din noul sezon Insula Iubirii! „Ispitele nu sunt de piatră”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x