Antena Căutare

Alin Simoiu de la Insula Iubrii sezon 7, alături de o blondă celebră din showbiz. Tânăra este cunoscută pentru bustul generos

Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubrii sezonul 7, s-a filmat alături de o blondă celebră din showbiz. Cum au apărut cei doi în mediul online

colaj foto alin simoiu si lolrelai stefania costache Galerie
Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubrii sezonul 7, s-a filmat alături de o blondă celebră în showbiz pentru bustul ei generos | Antena 1 & Instagram

Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubrii, sezonul 7 profită din plin de succesul pe care îl are în urma reality show-ului. Judecând după postările din mediul online, tânărul își petrece tot mai multe seri departe de casă. Recent, acesta a participat la un eveniment cunoscut pentru pasionații de MMA, alături și de două femei focoase.

Una dintre cele două care le-au însoțit la eveniment a fost Claudia Florescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, dar și Lolrelai, tânăra care a devenit celebră datorită bustului său generos. Cu aceasta din urmă, ispita de la Insula Iubrii sezonul 7 a părut foarte apropiat și chiar s-au tachinat.

Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii și Ștefania Costache, Lolrelai de la iUmor s-au filmat împreună

Imaginile cu Alin Simoiu și Ștefania Costache alias Lolrelai au apărut chiar pe contul de Instagram al tânărului. El s-a filmat alături de focoasa blondină în sală, în timp ce fiecare își alegea luptătorul preferat.

În clip urile video, ispita apare îmbrăcat la patru ace cu un costum belumarin și cămasă albă și a avut o apariție prin care a impresionat, cu siguranță. Nici tânăra sexy nu s-a lăsat mai prejos și și-a afișat bustul într-o rochie cu decolteu adânc de la care cu greu îți poți lua ochii.

Citește și: Insula Iubirii, 19 august 2023. Alin Simoiu a intrat în camera Biancăi Giurcă, în toiul nopții. Ce s-a întâmplat între cei doi

Cei doi s-au filmat împreună și după încheierea meciului în care, se pare, preferatul Ștefaniei a pierdut. „Sunt foarte supărată, a fost blat. La puncte, să știți că al meu a câștigat, două runde și în a treia, fără să fie lovit a zis: „Gata!”. Era în picioare, mă jur, a spus revoltată tânăra, dar cu un zâmbet pe buze.

„Se pare că am ochiul format”, a precizat și Alin, după ce a întors camera frontală către el.

„Păi ai și 4, mă. D-aia ești mai șmecher”, l-a tachinat Lolrelai.

Deși Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubrii sezon 7, și Lolrelai, fosta finalistă iUmor, nu au oferit detalii despre relația dintre ei, tânăra a distribuit ulterior un articol din presă care speculează că cei ei ar forma un cuplu.

Alături de imagine, aceasta a scris pe un ton ironic: „Ne-au prins, Aline. Chiar și ascunși cum am stat, între 20 de camere de filmat. La un eveniment public”. Ulterior, și ispita a distribuit Instastory-ul.

Citește și: Lolrelai, fostă finalistă iUmor, a încins imaginația fanilor! A apărut într-o scenă de film, cu sânii la vedere

Alin Simoiu s-a făcut remarcat la Insula Iubrii sezonul 7 după ce a reușit să o ispitească pe Bianca Giurcă de care s-a apropiat foarte mult. Deși după emisiune, cei doi s-au întâlnit și fanii sperau că s-ar putea lega mai multe între ei, se pare că au rămas doar prieteni.

La rândul său, Ștefania Costache alias Lolrelai a cucerit atât jurații, cât și publicul cu participarea la iUmor, sezonul 10. Tânăra care a bifat o serie de apariții extrem de îndrăznețe a ajuns până în finală, unde a avut un număr inedit, mai ales când a chemat în scenă o domnișoară îmbrăcată doar în vopsea, lăsându-i pe toți cu gura căscată.

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au publicat prima imagine cu fiica lor. Cu cine seamănă micuța nou-... Insula Iubirii, sezonul 7. Ce nume au ales Răzvan Kovacs și Ema Oprișan pentru fiica lor. Are o semnificație aparte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x