Antena Căutare

Bebelușul „thailandez” al Medanei și al lui Robert de la „Insula Iubirii” a crescut și își amuză părinții în fiecare zi! „E o adevărată distracție să ai copil!”

Medana și Robert, foștii concurenți "Insula Iubirii", au postat pe Facebook noi fotografii și un clip cu Erick, băiețelul lor.

Medana și Robert, foștii concurenți "Insula Iubirii", au postat pe Facebook noi fotografii și un clip cu Erick, băiețelul lor.

Copilul, rodul iubirii celor doi, e un puști adorabil, care pare să fi moștenit ochii migdalați ai mame și bunădispoaziția ambilor părinți. Ș cum toată atenția se centrează asupra lui, copilașul a fost filmat în timp ce gusta pentru prima oară lămâie. Reacția bebelușului e previzibilă: se strâmbă, aproape plânge, pentru ca mai apo să își răsplătească părinții cu cel mai scump zâmbet!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„E o adevărată distracție să ai copil!”, a scris Medana în descrierea clipului. Fanii l-au lăudat pe micuț și s-au amuzat și ei pe seama lui.

Fosta concurentă a născut pe 12 octombrie, anul trecut, un bebeluș perfect sănătos, pe care împreună cu soțul ei, Robert, l-au numit Erick. Vă reamintim că este un bebeluș cu „origini” thailandeze, căci Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x