Antena Căutare

Bianca Giurcă, confesiune despre ispita Alin Simoiu. Concurenta „s-a scăpat” într-o discuție și a recunoscut tot!

Bianca Giurcă a făcut de curând câteva mărturisiri neașteptate despre Alin Simoiu, ispita masculină de care s-a apropiat pe Insula Iubirii. Concurenta „s-a scăpat” într-o discuție și a recunoscut tot. Iată ce a declarat!

colaj foto cu bianca giurca si alin simoiu Galerie
Bianca Giurcă, confesiune despre ispita Alin Simoiu. Ce a dezvăluit despre apropierea dintre ei | Antena 1

Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu s-au apropiat pe Insula Iubirii, relația lor culminând și un sărut, însă cei doi au fost mereu oscilanți atunci când a venit vorba să ofere detalii despre ceea ce este între ei. Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 a făcut de curând câteva mărturisiri neașteptate despre cel în compania căruia și-a petrecut cel mai mult timp.

Bianca Giurcă, confesiune despre ispita Alin Simoiu. S-a îndrăgostit de el pe insulă?

Într-o discuție pe care a avut-o cu Ahmad Daas, Romeo Vasiloni și Ema Oprișan, Bianca a recunoscut că s-a atașat de Alin mai mult decât s-ar fi așteptat. Presiunea după bonfire-ul cu ispitele de la Insula Iubirii a făcut-o pe Bianca Giurcă să dezvăluie ceea ce a tot evitat de-a lungul emisunii.

Citește și: Insula Iubirii, 20 august 2023. Alin Simoiu și Marius Moise au stat de vorbă la bonfire. Ce a dezvăluit Oana Monea pentru Bianca

Pare că aceasta „s-a scăpat” și a dat de înțeles că s-a îndrăgostit de Alin Simoiu. În momentul în care și-a dat seama de ceea ce a zis, Bianca a încercat să întoarcă discuția în favoarea ei și a declarat că ar fi atașată de ispita masculină și nimic mai mult.

„Mi-aș dori să nu mă simt... să am motive pentru care să mă simt vinovată sau să simt că nu-i corect. Mi-aș fi dorit să-mi văd de treaba mea! Nu mi-am dorit absolut nicio secundă să mă îndrăgostesc... să... să mă atașez de o persoană. M-am atașat de el (Alin Simoiu n.r)”, a declarat Bianca de la Insula Iubirii.

După ce a auzit declarațiile neașteptate făcute de Bianca Giurcă, Ahmad Daas a sfătuit-o să nu își mai ascundă sentimentele și să își asume ceea ce s-a întâmplat pe Insula Iubirii.

„A vorbit, a zis-o! Dar gata, nu mai spune. Prima (formulare n.r) era mai frumoasă!”, i-a spus ispita masculină concurentei.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Dezvăluirea făcută de Bianca după ce s-a apropiat de Alin în seara petrecerii: "În apărarea mea..."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spune Alin Simoiu despre apropierea dintre el și Bianca Giurcă

La rândul său, Alin Simoiu oscilează între declarații. În timp ce Biancăi i-a recunoscut că s-a îndrăgostit, la testimoniale acesta a explicat că își joacă doar rolul de ispită. Nici cu colegii săi ispite Alin nu a fost tocmai clar. În timp ce de curând i-a recunoscut lui Ahmad că s-ar fi îndrăgostit, ulterior și-a schimbat declarația și a spus că el și-a făcut doar treaba.

În ediția trecută de la Insula Iubirii, sezonul 7, Ahmad Daas a fost foarte curios să afle ce sentimente are Alin Simoiu pentru Bianca Giurcă, astfel că i-a pus mai multe întrebări acestuia.

„Cred că e cinci dimineața, dar vreau să te înțeleg. Tu vrei fata sau te prostești? M-ai păcălit că ești îndrăgostit. Tu te prostești. Stai să-ți văd fața. Vorbești serios? Te prostești? Ce-am făcut cu tine?!”, i-a spus Ahmad lui Alin Simoiu.

Alin Simoiu a explicat că nu este îndrăgistit, însă a mărturisit că își dorește să o ajute pe concurentă după terminarea emisiunii.

„Îți spun mâine! Te-ai prins! Da (mă prostesc n.r). Dar dacă ea, la bonfire, va spune că vrea să plece cu mine, o să o iau cu mine. Vreau să am grijă de ea, Ahmad!”, a răspuns Alin.

Înainte însă, Alin avea altă părere. În timp ce vorbea tot cu Ahmad, dar și cu Dan Chiș, acesta a declarat: „Ce frumos ne-am jucat astăzi! E un joc aici... S-au complicat lucrurile... M-am îndrăgostit! Nu mai pot Ahmad! O să crape inima în mine dacă nu o să fiu cu ea. Sunt îndrăgostit”, le-a spus Alin Simoiu atunci celor două ispite masculine. Fanii emisiunii au fost însă de părere că acesta ar fi putut să fie ironic la momentul respectiv. Cert este că sentimentele lui Alin nu sunt nici până acum clare.

Ce gest neașteptat a făcut ispita Romeo Vasiloni când era la date cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii sezonul 7. Totul a f... Răzvan Kovacs a transmis un mesaj neașteptat, chiar înainte de finala Insula Iubirii sezonul 7. Fanii au reacționat imed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x