Antena Căutare

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit de ce nu ar putea avea o relație cu ispita Alin Simoiu. Ce a recunoscut

În finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Bianca Giurcă a dezvăluit de ce nu poate să aibă o relație cu ispita Alin Simoiu.

colaj foto cu bianca giurca la bonfire is poza cu alin simoiu la testimonial la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă a explicat de ce a ales să fie singură și nu într-o relație cu Alin Simoiu, după Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, Bianca Giurcă și Marius Moise a venit în Thailanda pentru a-și testa relația de iubire și pentru a descoperi dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt. La final, cei doi au plecat separat din emisiune și, deși au dat o șansă relației lor, lucrurile n-au mers.

Fanii se așteptau ca bruneta să aibă o relație cu ispita Alin Simoiu, dar aceasta a dezvăluit de ce acest lucru nu s-a întâmplat.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7a dezvăluit de ce nu ar putea să aibă o relație cu ispita Alin Simoiu. Care este motivul

În finala Insula Iubirii sezonul 7, Marius Moise și Bianca Giurcă s-au confruntat, la ultimul bonfire. Cei doi au ales să plece separat din emisiune, însă au petrecurt sărbătorile împreună, de dragul familiei:

„Eu și Marius, în momentul în care am plecat de pe insulă, am plecat despărțiți. Dar, pentru a nu ne afecta familiile și pentru că în momentul în care noi ne-am despărțit urmau sărbătorile de Crăciun, am preferat să le spunem după sărbători. Imediat după sărbători m-am mutat. În perioada în care am stat în București am încercat să mă acomodez cu noua mea viață, pentru că viața mea s-a schimbat total în punctul în care eu am plecat de acolo”, a dezvăluit Bianca Giurcă.

Citește și: Finala Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă l-a găsit pe Marius Moise într-o ipostază neașteptată la vilă. Ce a urmat după show

Tânăra a stat 4-5 luni la București, dar apoi s-a mutat înapoi la Marius Moise, ca să mai dea o șansă relației lor, însă totul a fost în zadar.

„Între noi nu mai poate să fie nimic. Sunt prea multe reproșuri și nu are rost”, a zis la testimonial concurentul

„El nu poate să accepte chestiile pe care eu le-am făcut acolo, nu acceptă că m-am apropiat de Alin. Mie mi se pare că, la cât de mult am încercat eu să repar relația asta, e cea mai mare dovadă că îl iubesc, nu?”, a zis tânăra cu lacrimi în ochi.

Citește și: Finala Insula Iubirii sezonul 7. Marius Moise a văzut imaginile cu Bianca Giurcă sărutându-se cu Alin Moise. Cum au ales să plece

Tot la testimonialul realizat la 6 luni după Insula Iubirii sezonul 7, Bianca a explicat de ce nu ar putea să aibă o relație cu ispita Alin Simoiu, dar și care sunt adevăratele ei sentimente.

„Cu Alin am vorbit după ce m-am întâlnit de la Insula Iubirii. Mi s-a părut el e vinovat pentru viața grea pe care o trăiesc și pentru schimbarea asta din viața mea (...). Nu-mi doresc să mai apară altcineva în viața mea, indiferent că e Alin sau altcineva. Trăiesc cu speranța că într-o zi o să se șteargă toate lucrurile rele pe care le-am făcut în relația asta și o să fie bine. Nu văd viața fără Marius. Nu vreau să mai plâng, eu pe Marius l-am simțit ca pe familia mea. Nu pot să-mi imaginez viața fără Marius, nu văd nimic bun. Mintea mea nu acceptă”, a explicat Bianca Giurcă.

„Își dorește relația cu Marius, chiar dacă vede și ea că e toxică”, a completat ispita Alin Simoiu,

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot aici poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele.

Ce mesaj a transmis Oana Monea pe rețelele sociale, după ce Bogdan Cîrlan a cerut-o de soție pe Claudia Florescu la Insu... Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au întâlnit în România, după finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce s-a întâmplat între ei, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x