Antena Căutare

Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au întâlnit în România, după finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt

După finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 s-a aflat dacă Bianca Giurcă s-a mai văzut cu ispita Alin Simoiu, dar și ce s-a întâmplat după ei , la 6 luni după experiența din Thailanda.

colaj foto cu bianca giurca si poza cu alin simoiu la testimonial la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Alin Simoiu a dezvăluit ce s-a întâmplat după finala Chefi la cuțite sezonul 7 | Antena 1

Bianca Giurcă și Marius Moise a venit la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a-și testa relația de iubire și pentru a descoperi dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt. La final, cei doi au plecat separat din emisiune și, deși au dat o șansă relației lor, lucrurile n-au mers.

La scurt timp după finala show-ului de la Antena 1 s-a aflat ce s-a întâmplat atunci când Alin Simoiu și Bianca Giurcă s-au întâlnit, în România.

Alin Simoiu și Bianca Giurcă s-au întâlnit în România. Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt

În marea finală a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Marius Moise și Bianca Giurcă s-au confruntat la bonfire și au luat decizia de-a părăsi Thialanda singuri. Acasă, cei doi au făcut sărbătorile împreună de dragul familiei, apoi și-au anunțat despărțirea.

Timp de 4-5 luni, bruneta a început o viață nouă la București, apoi s-a mutat din nou la Marius, în dorința de-a da o șansă nouă relației lor. Lucrurile n-au mers deloc bine, iar cei doi au decis că e mai bine să se despartă.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit de ce nu ar putea avea o relație cu ispita Alin Simoiu. Ce a recunoscut

Șase luni mai târziu, după finala Insula Iubirii sezonul 7, Bianca Giurcă a făcut un testimonial în care a dezvăluit ce s-a întâmplat când a ajuns în România. A fost momentul în care a ieșit la iveală și faptul că s-a întâlnit cu Alin Simoiu.

„Cu Alin am vorbit după ce m-am întâlnit de la Insula Iubirii. Mi s-a părut el e vinovat pentru viața grea pe care o trăiesc și pentru schimbarea asta din viața mea”, a spus Bianca Giurcă.

„Se gândea foarte des la mine și, chiar dacă nu mă lăsa să o ajut, cred că nici nu aveam cum, pentru că nici ea nu știa ce vrea. Am continuat să vorbim. Cele mai dure discuții erau atunci când ea consuma alcool. Îmi spunea că îi e dor, că mă iubește. Da, ne-am întâlnit. Era prin Fundeni, am luat-o de la o prietenă de acasă și ne-am văzut și...Am stat de povești”, a fost dezvăluirea neașteptată făcută de Alin Simoiu

Citește și: Finala Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă l-a găsit pe Marius Moise într-o ipostază neașteptată la vilă. Ce a urmat după show

Întrebat dacă doar au stat, fără să se consume în niciun fel conexiunea dintre ei, ispita a zis că nu s-a întâmplat nimic altceva.

„Nu-mi doresc să mai apară altcineva în viața mea, indiferent că e Alin sau altcineva. Trăiesc cu speranța că într-o zi o să se șteargă toate lucrurile rele pe care le-am făcut în relația asta și o să fie bine. Nu văd viața fără Marius. Nu vreau să mai plâng, eu pe Marius l-am simțit ca pe familia mea. Nu pot să-mi imaginez viața fără Marius, nu văd nimic bun. Mintea mea nu acceptă.

„Își dorește relația cu Marius, chiar dacă vede și ea că e toxică”, a completat Alin la testimonial.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot aici poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit de ce nu ar putea avea o relație cu ispita Alin Simoiu. Ce a re... Ce făcea Bogdan cu câteva ore înainte de a fi difuzat plângând după despărțirea de Claudia. Le-a spus oamenilor că pot v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x