Antena Căutare

După ce a plecat de la „Insula iubirii”, Bianca a dat cărțile pe față și a spus adevărul! „N-am să permit nimănui”

Ultima ediție a emisiunii „Insula iubirii” a ajuns la final, dar unele adevăruri abia acum ies la lumină. Este și cazul Biancăi, iubita lui Liviu.

Ultima ediție a emisiunii „Insula iubirii” a ajuns la final, dar unele adevăruri abia acum ies la lumină. Este și cazul Biancăi, iubita lui Liviu.

La scurt timp după terminarea experienței din Thailanda, concurenții și ispitele au dat cărțile pe față și unele detalii au lămurit întrebările fanilor.

„🌹 N-am să permit nimănui, niciodată, să îmi spună cine sunt. Ceilalți niciodată nu știu, ei mereu cred, își dau părerea.

Toți vor pretinde că te cunosc, toți vor vorbi, toți îți vor spune ce e mai bine pentru tine, dar nimeni nu te va cunoaște cu adevărat, nu vor ști ce se află în sufletul tău 🌹”

Și nu ne duce pe noi în ispită, dar degeaba! Cătălina, una dintre cele mai sexy frumuseți de la ”Insula Iubirii”, „golașă” și senzuală pe plajă

Așa cum era de așteptat, mesajul Biancăi a stârnit imediat reacții printre cei care o urmăresc pe pagina personală de Facebook.

Și nu ne duce pe noi în ispită, dar degeaba! Cătălina, una dintre cele mai sexy frumuseți de la ”Insula Iubirii”, „golaș... Surpriză uriașă după ce Liviu și Bianca de la „Insula iubirii” au decis să se căsătorească! Cine și-a făcut apariția la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x