Antena Căutare

Aurel este distrus după ce Radu Vâlcan îi dă vestea: „Vei rămâne singur în ultimele 24 de ore de pe insulă!”

Comportamentul său total greșit i-a adus o pedepasă la care nu se aștepta în veci. Aurel va părăsi Insula Iubirii, iar vestea i-a fost dată chiar de Radu Vâlcan. După ce a crezut că este o glumă, concurentul a început să conștinetizeze că nu e doar o păcăleală

Comportamentul său total greșit i-a adus o pedepasă la care nu se aștepta în veci. Aurel va părăsi Insula Iubirii, iar vestea i-a fost dată chiar de Radu Vâlcan. După ce a crezut că este o glumă, concurentul a început să conștinetizeze că nu e doar o păcăleală.

Jocul dublu nu i-a mers. Ambele fete pe care Aurel a încercat să le mintă și să le țină aproape până la plecarea din Thailanda au aflat ce avea concurentul în cap și pentru că o veste proastă nu vine niciodată singură, lucrurile se agravează.

Aurel va părăsi Insula Iubirii, dar nu înainte de a mai suferi o pedeapsă. Acesta va fi obligat să rămână singur până la întoarcerea în România, veste care-l rănește și mai tare!

Prins între două mari iubiri! Aurel este într-o situație ce pare fără ieșire: Mă simt vinovat... Voi merge la psiholog... Diana a uitat tot ce și-a promis și se dezlănțuie: Eu nu am nicio limită la băutură! Beau până nu mai pot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x