Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce relație există acum între Bianca și Marius. Tânăra a răspuns întrebărilor: "Pentru content..."

Relația dintre Bianca Giurcă și Marius Moise a fost una ce a creat numeroase controverse în sezonul 7 Insula Iubirii. În vreme ce partenerul alături de care a venit să treacă testul suprem alegea brațele altei femei, Bianca se arăta dispusă să îl ierte chiar și la finalul testului. Mai târziu s-au despărțit, dar acum a ales să vorbească din nou despre statusul relației cu Marius Moise.

colaj foto cu bianca giurca si marius moise la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă a decis să răspundă fanilor la întrebarea dacă mai este sau nu într-o relație cu Marius Moise. | Antena 1

Bianca Giurcă și Marius Moise au trecut prin cel mai greu test al iubirii, la final alegând căi separate, însă nu a fost atât de ușor să se separe, de aceea au continuat să dea o șansă relației lor, însă fără izbândă.

Decizia separării a dus-o pe Bianca Giurcă la București, acolo unde a început o nouă viață, dar nu a fost atât de ușor pe cât părea, pentru că obișnuința față de cel alături de care a trăit o lungă poveste de iubire a fost mare, suferința a devenit din ce în ce mai grăitoare.

Timpul și-a spus cuvântul, rănile s-au vindecat treptat în urma despărțirii și fiecare și-a adus lumină în viață așa cum a știut. Recent, însă, Bianca Giurcă, tot mai activă pe rețelele de socializare, a reintrat în contact cu fanii săi prin intermediul secțiunii de întrebări de pe InstaStory.

Citește și: De ce refuză Bianca Giurcă să-și mai viziteze mama. Are legătură cu Marius și a vorbit cu sinceritate despre acest lucru

Ce spune Bianca Giurcă acum despre relația cu Marius Moise. Fanii însă sunt curioși dacă cei doi s-a despărțit cu adevărat sau dacă se mai întâlnesc

Bianca Giurcă a decis să răspundă curiozităților comunității sale și nu s-a așteptat să primească în continuare numeroase întrebări despre relația pe care o are cu Marius Moise. Fanii au fost curioși să afle dacă tânăra s-a împăcat cu bărbatul care, în fața camerelor, a rănit-o cel mai mult.

Imediat ce a făcut postarea au apărut și primele întrebări despre Marius. Un urmăritor a întrebat: “Mai ești cu Marius?”

Răspunsul ei a pus însă pe gânduri comunitatea: “Da, ne-am despărțit cum 4 luni, dar pentru că aveți o obsesie pentru el sau pentru xulescu, e posibil din când în când să mă mai văd cu el, dar e doar pentru content :)))))”

Ulterior a mai apărut o întrebare pe același subiect: “Te-ai împăcat cu Marius? Sau sunteți în tatonări? Pură curiozitate”. Bianca a fost de această dată categorică: “NUUUU”.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce job avea înainte Bianca Giurcă. Tânăra spune că a făcut “școala de prințese”

Marius Moise și iubita lui, Bianca Giurcă, au venit la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a-și testa relația și pentru a descoperi dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt, iar finalul a fost marcat de împăcări și despărțiri repetate.

Deși s-au așternut peste povestea lor de iubire peste 8 luni, timp în care relația lor a luat-o de la capăt și s-a încheiat marcată fiind de reproșurile a ceea ce au făcut în emisiune, Bianca spune că nu s-a vindecat complet de rănile provocate de separarea de Marius, dar este pregătită să își ia viața de la capăt motiv pentru care s-a mutat la București. În vreme ce Bianca Giurcă a mărturisit că i-ar fi iertat orice lui Marius, bărbatul nu a putut trece peste apropierea dintre tânără și Alin.

Citește și: Ce a făcut Bianca Giurcă cu scoica, micul cadou de la Alin când a ajuns acasă de la Insula Iubirii. A fost un măr al discordiei

Cum i-a ales Ema de la Insula Iubirii numele fetiței sale. Fosta concurentă a avut o poveste inedită cu privire la acest... Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca a răspuns la întrebarea dacă Alin se dădea cu gloss pe buze. Fanii emisiunii au fost c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x