Antena Căutare

Insula iubirii, sezonul 7. Cum a reacționat Ema când a văzut pe TV momentul în care Răzvan își asuma o relație cu ispita Daria

După ce în ediția din 18 august de la Insula Iubirii, sezonul 7, a fost difuzat momentul în care Răzvan o alege la date pe Daria și acesta spune la testimonial că se poate considera deja un cuplu cu Daria, Ema a reacționat pe contul său personal de Instagram. Ce i-a transmis bărbatului.

colaj foto cu ema-insula-iubirii-razvan-daria Galerie
Insula iubirii, sezonul 7. | Instagram

Episodul din data de 18 august 2023 a emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7. După ce a fost la bonfire, Romeo Vasiloni a dezvăluit ce a discutat cu Răzvan Kovacs. După discuția cu Romeo, Ema Oprișan a conștientizat că Răzvan nu s-a schimbat deloc în bine.

Romeo i-a povestit Emei că s-a ținut de cuvânt și i-a transmis lui Răzvan că limbajul lui o deranjeaz și pare că a avut ecou în sufeltul bărbatului intervenția avută de cel care o are aproape pe femeia venită să-și testeze relația. Răzvan Kovacs a cerut scuze ispitelor pentru limbajul nepotrivit sau pentru glumele deplasate.

Însă într-un gest total neașteaptat pentru Daria, bărbatul zdruncinat de cele auzite din gura lui Romeo și realizând greșeala, a decis să afirme după alegrea ispitelor pentru date: "Cred că e cazul să spunem și da, cred că suntem la început de relație". Daria a fost însă luată prin surprindere și a zis râzând: " Apă, am nevoie de niște apă".

Cum a reacționat Ema după ce a fost difuzat pe TV momentul în care Răzvan ăși asumă o relație cu ispita Daria

Văzând acel moment, Ema a reacționat: “Când crezi că ce atingi se și îndrăgostește de tine” / “Motivul pentru care am mers la Insula? Să își găsească @americanu21 (n.r Răzavn) jumătatea” / “Când Insula Iubirii ajută la oficializarea relațiilor”.

Ea a mai scris într-un Story: “Felicitări Răzvan… ai reușit să îți ceri scuze fără glume… a fost folositor “duelul cocoșilor”, făcând referire la întâlnirea cu Romeo. În emisiune s-a văzut faptul că Răzvan a fost tulburat după întâlnirea cu “rivalul său”, care i-a spus că Ema este afectată de limbajul lui, după ce a văzut momentul ședinței foto cu Daria. Răzvan și-a cerut scuze în fața Dariei, în ediția de vineri seara, dându-și seama că felul lui de a vorbi poate fi dureros și jignitor pentru cei din jurul lui. Daria i-a spus că acel momentu a fost ușor de trecut și că au fost altele mai grave pe care a trebuit să le suporte. Momentul acela a fost iarăși unul dur, pe fața lui Răzvan s-a putut citi o grimasă care sugera nemulțumirea și părerea de rău.

Reamintim că în episodul din 11 august, Daria i-a atras iarși atenția lui Răzvana supra comportamentului său: „Gata, lasă-mă! Mă faci de rușine! Și pe Ema, și pe mine, și pe toată lumea. Ești moartea pasiunii!”, a spus Daria Cuflic.

Citește și: Cod roşu pe Insula Iubirii: „A fost o seară plină de momente pasionale, sărutări şi tachinări!”. Ultima petrecere de pe insulă

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Insula Iubirii, 18 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat faptul că un cuplu părăsește Thailanda. De ce a plâns Claudia Florescu

Cod roşu pe Insula Iubirii: „A fost o seară plină de momente pasionale, sărutări şi tachinări!”. Ultima petrecere de pe ... Insula Iubirii, 19 august 2023. Un cuplu a părăsit Thailanda. Despre cine este vorba. Ce decizie neașteptată au luat isp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x