Antena Căutare

Ionuț Gojman, lovitură din partea iubitei lui? Detaliul pe care ea l-a lăsat la vedere. Cum s-au fotografiat împreună de Revelion – Foto

Ionuț Gojman a publicat o nouă fotografie în care apare alături de iubita lui, la trecerea dintre ani. Tânăra a lăsat la vedere un detaliu ce poate fi deranjant în multe relații.

Ionuț Gojman, lovitură din partea iubitei lui? Detaliul pe care ea l-a lăsat la vedere. Cum s-au fotografiat împreună de Revelion – Foto Galerie
Ionuț Gojman. | Facebook.

„Welcome #2020 anul în care vei râde mai mult, vei iubi mai mult, vei întâlni oameni frumoși, îți vei face amintiri pentru tot restul vieții...", a scris Ionuț Gojman în descrierea unui selfie pe care l-a publicat de Revelion.

Într-o altă fotografie făcută la trecerea dintre ani, Ionuț Gojman - care s-a transformat din concurent în ispită la „Insula iubirii”, apare alături de noua lui iubită.

Ionuț Gojman, lovitură din partea iubitei lui? Detaliul pe care ea l-a lăsat la vedere. Cum s-au fotografiat împreună de Revelion – Foto

Ionuț Gojman și iubita lui.

Facebook

„Nu-ți scoate haterii din listă. Lasă-i să vadă cum crești, îți dau singuri unfriend. E ca și cum gunoiul pleacă singur. La mulți ani!”, a scris Ionuț Gojman în descrierea imaginii.

Pe pagina ei de Facebook, însă, tânăra a lăsat neschimbat un detaliu ce poate fi deranjant în multe relații. La profilul ei de pe platforma de socializare, noua iubită a lui Ionuț Gojman apare drept „singură”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x