Antena Căutare

„Mămica” Medana, mesaj emoționant pentru fani: „Nu credeam Insula Iubirii va avea un impact atât de mare şi că, după un an...” A făcut anunțul!

În urmă peste un an, Medana şi Robert mergeau în Thailanda unde aveau să trăiască aventura vieţii lor.

În urmă peste un an, Medana şi Robert mergeau în Thailanda unde aveau să trăiască aventura vieţii lor.

După zeci de cuvinte urâte şi dezamăgiri profunde, cei doi s-au regăsit în ultima zi petrecută pe insulă. Tot atunci aveau să se transforme din copii în viitori părinţi. Acum, foștii concurenți de la ”Insual Iubirii” se iubesc mai mult ca oricând și-și cresc frumos bebelușul.

Într-un mesaj postat recent pe Facebook, Medana a ținut să le mulțumească încă o dată celor care au susținut-o, fanilor. Cuvintele sunt de-a dreptul emoționante:

„Nu credeam că Insula Iubirii va avea un impact atât de mare şi că, după un an când "fac curat" la mesaje, găsesc sute de alte mesaje care nu mi-au apărut până acum, pline de încurajări, vorbe frumoase şi oameni care ne-au fost alături şi încă ne sunt, deşi pe ecran acum e altcineva. Vă mulţumesc tuturor, nu e nici o laudă acest mesaj, ci pur şi simplu o recunoștiinta faţă de voi care, timp de un an ne-aţi făcut ziua mai frumoasă! Mulţumim din suflet şi va dorim multă iubire şi fericire lângă cei dragi vouă!”, a scris Mrdana pe Facebook.

Voi ce i-ați transmite fostei concurente?

De la Insula Iubirii la pilot de curse! Diana și-a îndeplinit visul din copilărie, dar tristețea din suflet îi umbrește ... Nicoleta, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” le-a prezentat-o tuturor pe sora eu mai mică. Fanii, încântați pest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x