Antena Căutare

Trei, Doamne, și toți trei! Robert, Andy și Marco, ispitele masculine de la „Insula Iubirii”, s-au pozat împreună! Domnișoarelor, vă plac?

Robert, Andy și Marco, ispitele masculine de la „Te cunosc de undeva”, s-au pozat împreună... și nu înconjurați de domnișoare, ci de fiare! Cei trei au făcut senzație într-o sală de fitness, acolo unde se antrenează.

Robert, Andy și Marco, ispitele masculine de la „Insula Iubirii”, s-au pozat împreună... și nu înconjurați de domnișoare, ci de fiare! Cei trei au făcut senzație într-o sală de fitness, acolo unde se antrenează.

Educați, ispititori și iubitori de mișcare, cei trei s-au împrietenit și au devenit prieteni la cataramă. Cele mai fericite au fost domnișoarele care i-au admirat „la pachet”.

„Sunteți cei mai frumoși!”, „Doamne, voi arătați bestial!”, „Câtă atitudine, câți mușchi la un loc!”, au comentat admiratoarele.

Pe cine cuceresc cei trei Don Juani, puteți vedea în această seară și marți, de la 20.30, numai la „Insula Iubirii”!

Dee Dee profită de momentul concursului de pe plajă și îi fură ispita Dianei: "Andi e al meu"... E gata! Diana, dezvăluiri deocheate și atingeri interzise cu ispita: „Mie nu-mi place să-i fac așa ceva lui Ben. E bătrâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x